Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Universitatea Craiova care dă fiori FCSB-ului înaintea meciului direct: ”Ne paradeşte tot timpul!” | EXCLUSIV

Jucătorul de la Universitatea Craiova care dă fiori FCSB-ului înaintea meciului direct: ”Ne paradeşte tot timpul!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Se vorbeşte intens de faptul că Andrei Ivan (26 de ani) s-a accidentat şi va lipsi la partida directă cu FCSB, însă ”roş-albaştrii” n-au de gând să se relaxeze la primirea acestei veşti.

Partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, într-un duel din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

  • Universitatea Craiova - FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Jovan Markovic, ”coşmarul” celor de la FCSB

Noul şef de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că echipa sa nu are motive de sărbătoare, chiar dacă Andrei Ivan nu va juca în partida directă.

Fostul manager consideră că Universitatea Craiova are jucători foarte talentaţi în atac, capabili să facă oricând diferenţa.

Mihai Stoica i-a nominalizat pe George Cîmpanu, Ştefan Baiaram, dar mai ales Jovan Markovic.

Atacantul de 22 ani a făcut mereu meciuri foarte bune împotriva celor de la FCSB. A marcat două goluri împotriva formaţiei ”roş-albastre”.

Una dintre reuşite, de mare excepţie, într-o victorie a celor de la FCSB, scor 4-1, în sezonul 2020/2021.

 

Da, Ivan e un jucător cu greutate. Forţa Craiovei este dată, în primul rând, de jucătorii din avanposturi. Toţi sunt jucători foarte buni. Toţi pot inventa. Aţi văzut golul lui Cîmpanu. Baiaram este un jucător în vogă.

Markovic ne paradeşte tot timpul. Şi când i-am bătut 4-1, tot ne-a driblat de s-a plictisit. Şi ei au jucători buni în faţă, dar şi noi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: markovicmm stoica 

viewscnt
Articole similare