Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, revoltat de ce a putut să facă Ivan imediat după ce a ratat un penalty împotriva FCSB: ”Ce e asta? Nu e în regulă” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru, revoltat de ce a putut să facă Ivan imediat după ce a ratat un penalty împotriva FCSB: ”Ce e asta? Nu e în regulă” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) s-a făcut de râs după ce a ratat un penalty împotriva FCSB, dar Basarab Panduru a fost mult mai revoltat de ce a putut să facă imediat după jucătorul. În direct la Orange Sport, fostul secund al Universităţii Craiova i-a transmis un mesaj ”tricolorului”.

După ce reuşise să lege victorii împotriva celor de la Sepsi şi Rapid, Universitatea Craiova revenise în lupta pentru cupele europene şi putea face un pas important către podium cu o victorie împotriva FCSB.

Ce s-a întâmplat apoi este deja bine cunoscut, vicecampioana reuşind să obţină o victorie cu şansă pe Ion Oblemenco, datorită unei prestaţii de excepţie a lui Ştefan Târnovanu, dar şi graţie unei ratări a lui Andre Ivan.

”Dacă îţi pui mâinile în cap şi faci aşa, nu e în regulă, ce e asta?”

Căpitanul oltenilor, în absenţa lui Nicuşor Bancu, primise, controversat, şansa de a înscrie de la 11 metri, dar a irosit penalty-ul, iar, la câteva zeci de secunde mai târziu, FCSB a marcat pentru 2-0.

Acel moment a fost, în cele din urmă, cel care a decis partida în favoarea oaspeţilor, iar Ivan a primit nenumărate critici pentru felul în care a executat lovitura de la 11 metri.

Totuşi, Basarab Panduru a fost mai revoltat de ce a urmat imediat după ce fotbalistul a ratat de la punctul cu var, anume căderea psihică aproape completă a acestuia.

Fostul secund al Universităţii Craiova a evidenţiat gestica lui Andrei Ivan şi a explicat că fotbalistul nu ar fi trebuit să îşi pună mâinile în cap, ci să se zbată să marcheze pe altă cale.

Panduru, revoltat de ce a putut să facă Ivan imediat după ce a ratat un penalty împotriva FCSB

Nu înţeleg asta, ce e asta? Ok, ai tras cum ai tras, gata, hai... ce, s-a terminat meciul? Pune mâna şi fă ceva repede să dai gol, să egalezi! Dacă îţi pui mâinile în cap şi faci aşa, nu e în regulă, ce e asta?”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

În cele din urmă, oltenii au reuşit să marcheze în poarta lui Ştefan Târnovanu, chiar de la punctul cu var, dar prin Elvir Kolijc, care a preluat responsabilitatea lui Ivan.

Chiar şi aşa, victoria le-a aparţinut roş-albaştrilor, care au reuşit să profite de paşii greşiţi ai Farul Constanţa şi CFR Cluj şi să urce pe locul secund, la trei puncte de lider.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare