Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a găsit cumpărător pentru FCSB: ”A zis că va oferi 25 de milioane”. Ultimele detalii despre vânzarea clubului

Becali a găsit cumpărător pentru FCSB: ”A zis că va oferi 25 de milioane”. Ultimele detalii despre vânzarea clubului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva Universităţii Craiova, dezvăluind că tot ar fi interesat să se vândă clubul, dar că va creşte semnificativ preţul dacă vicecampioana va reuşi să redevină campioană după opt ani.

După paşii greşiţi ai contracandidatelor Farul şi CFR şi victoria nesperată cu Universitatea Craiova, FCSB a reuşit să revină în lupta la titlu, cu doar patru etape rămase.

Gigi Becali anunţase săptămâna trecută că doreşte să vândă clubul pentru 25 de milioane de euro, exasperat de fotbalul românesc, dar acum şi-a schimbat planul.

”Cumpăr FC Voluntari, ies campion în primul an, ca să arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal”

Latiundiarul a găsit deja un cumpărător dispus să îi achite suma dorită pentru echipă, dar a dezvăluit că va creşte preţul la 40 de milioane de euro, dacă echipa va cuceri campionatul, pentru a îl ”speria” pe cel interesat.

Totuşi, dacă posibilul cumpărător ar fi dispus să atingă noile pretenţii ale lui Becali, atunci finanţatorul vicecampioanei susţine că ar vinde clubul şi a glumit că ar achiziţiona FC Voluntari, alături de care ar lua titlul în primul sezon, pentru că ar fi un bun cunoscător al fotbalului.

Becali a găsit cumpărător pentru FCSB

Noi am revenit în lupta la titlu... eu dau interviul ăsta... eu am terminat. Am un client cu care negociez. A zis că va oferi 25 de milioane.

Dar i-am transmis că nu mai vreau...  dacă vom câştiga campionatul, cred că pot obţine 40-50 de milioane. Negociez cu el.

Dacă suntem campioni, iau 40 de milioane pe echipă. Dacă nu, iau 25. Asta contează foarte mult. Nu pot spune cu cine negociez. E român, dar nu pot să spun cine e.

Nu cred că e mai bogat ca mine. Dar nu trebuie să fii mai bogat ca mine pentru a lua o echipă. Cineva care are 25 de milioane cash, că eu aşa vreau, sigur mai are măcar 25.

Că doar nu e nebun să aibă 26 de milioane şi să dea 25 pentru o echipă. Nu? Dacă luăm campionatul, cer 40. A zis «Da, domnule. Negociem şi asta». Eu am cerut 40, ca să nu o mai dau dacă ies campion.

Dar dacă el zice că dă 40 de milioane, o dau şi cumpăr FC Voluntari şi ies campion în primul an, ca să arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Finanţatorul FCSB este naşul de cununie al primarului din Voluntari, Florentin Pandele, şi Gabrielei Firea.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare