Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, ”necruţător” cu CFR Cluj: ”E final de ciclu! Poate au trecut anii şi peste Dan Petrescu” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, ”necruţător” cu CFR Cluj: ”E final de ciclu! Poate au trecut anii şi peste Dan Petrescu” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1 (3-1), duminică, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

Viorel Moldovan: ”Dan Petrescu mai este bun pentru CFR Cluj?”

În urma acestei înfrângeri, CFR Cluj a rămas pe locul 3, la cinci puncte de liderul Farul Constanţa, cu patru partide rămase de disputat.

Dincolo de poziţia din clasament, mai îngrijorător pentru ardeleni este jocul, care nu mai străluceşte ca-n anii precedenţi. Drept dovadă, CFR Cluj a încasat nouă goluri în cele şase partide de play-off, contrar obiceiurilor din trecut, când se apăreau mult mai bine.

Prezent în studiourile Orange Sport, Viorel Moldovan, fostul coleg al lui Dan Petrescu de la echipa naţională, consideră că este nevoie de o analiză aprofundată la CFR Cluj, unde să fie găsit motivul acestei căderi din ultimul sezon.

”Moldo-gol” îşi pune întrebarea dacă, cumva, timpul a trecut şi peste Dan Petrescu, iar CFR Cluj şi ”Bursucul” au nevoie de altceva.

E complicat să faci o analiză o rapidă şi profundă a CFR-ului, de ce au ajuns în această situaţie. S-au şi schimbat, într-adevăr, foarte mulţi jucători. Poate cei care au venit nu s-au ridicat la nivelul celor care au fost.

Plus că au mai trecut anii peste unii jucători, chiar dacă au dus greul. Se vede lipsa lui Deac, a lui Camora. Dar nu poţi să joci la nesfârşit cu ei. Mai devreme sau mai târziu se termină şi cariera lor. Vin câţiva jucători din spate.

Jocul pe care l-au propus ei, ceea ce vrea Dan Petrescu de la echipă, în ultimul timp, nici din punctul de vedere al rigurozităţii defensive nu am mai văzut mare lucru. Şi-au pierdut reperele. Nu mai există acea organizare ermetică. Au primit goluri foarte multe. De marcat, au marcat, dar nu atât de multe.

Eu cred că este finalul unui ciclu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, ce alegeri vor face. Poate şi peste Petrescu a trecut perioada asta. Cinci ani a câştigat non-stop. Chiar dacă, ca antrenor, este motivat de succes.

Îţi pui întrebarea: Petrescu mai este bun pentru CFR, în momentul de faţă? Ce faci, schimbi jucătorii? Aduci alţii în continuare. Depinde ce vor cei de la CFR, dar pentru mine este finalul unui ciclu”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

VIDEO: Rezumat Rapid - CFR Cluj 3-1

Afla mai multe despre: rapid - cfr cluj 

viewscnt
Articole similare