Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nici la mine la Făurei nu am văzut pe cineva să bată în halul ăsta!”. Bănel Nicoliţă se amuză pe seama lui Ivan după penalty-ul ratat împotriva FCSB

”Nici la mine la Făurei nu am văzut pe cineva să bată în halul ăsta!”. Bănel Nicoliţă se amuză pe seama lui Ivan după penalty-ul ratat împotriva FCSB
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) s-a făcut de râs la meciul cu FCSB, după ce a ratat incredibil un penalty şi a irosit orice şansă de a reveni în joc pentru echipa sa. Bănel Nicoliţă (38 de ani) a recunoscut că nu a mai văzut vreodată vreo execuţie mai modestă de la punctul cu var.

FCSB a reuşit să revină în luptala titlu după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, dar un mare merit pentru victorie i se datorează, ironic, lui Andrei Ivan.

La 0-1 pentru roş-albaştri, oltenii au primit o lovitură controversată de la 11 metri, în urma unui presupus henţ al lui Iulian Cristea, iar căpitanul echipei şi-a asumat resposanbilitatea de a bate.

”Sincer, nici la mine la ţară, la Făurei, nu am văzut aşa ceva”

A urmat apoi una dintre cele mai modeste execuţii de la 11 metri văzută în ultimii ani în fotbalul mondial, iar câteva zeci de secunde mai târziu, Deian Sorescu a marcat pentru 2-0.

Ratarea lamentabilă a lui Andrei Ivan a fost, în cele din urmă, momentul decisiv din derby-ul de pe Ion Oblemenco, iar execuţia sa a şocat şi foşti fotbalişti.

Bănel Nicoliţă a vorbit despre victoria reuşită de fosta sa echipă şi a afirmat că FCSB se poate gândi din nou serios la titlu, datorită acestui rezultat.

În plus, Nicoliţă s-a amuzat pe seama execuţiei de la 11 metri a lui Andrei Ivan, sugerând că nici la el ”la ţară”, la Făurei, nu a mai văzut o astfel de ratare.

Bănel Nicoliţă se amuză pe seama lui Ivan după penalty-ul ratat împotriva FCSB

Bravo, Steaua (n.r. FCSB)! Am intrat din nou tăticule în cărţi. Asta înseamnă forţă, tată. Am venit la trei puncte şi sperăm în continuare la câştigarea campionatului.

Până acum am plâns, de-acum încolo o să râd. Asta înseamnă Steaua (n.r. FCSB). Şi alţii ne strică nouă sărbătorile. N-am meritat să câştigăm, dar asta înseamnă o echipă mare.

Chiar dacă am suferit foarte mult în cele 90 de minute până la urmă lucrurile mici au făcut diferenţa aseară. Experienţa şi meciul s-a jucat atunci când Ivan a ratat 11 metri. Am făcut 2-0 şi s-a terminat meciul.

(n.r. despre ratarea lui Andrei Ivan) Sincer, nici la mine la ţară, la Făurei, nu am văzut aşa ceva. Îl respect foarte mult pe Andrei Ivan, dar n-am văzut un jucător să bată în halul ăsta penalty. Cred că emoţiile”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare