Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Cârţu după execuţia lamentabilă a lui Ivan din meciul cu FCSB: "L-a afectat foarte mult acea ratare"

EXCLUSIV | Reacţia lui Cârţu după execuţia lamentabilă a lui Ivan din meciul cu FCSB: "L-a afectat foarte mult acea ratare"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit despre cele mai importante subiecte ale momentului din tabăra oltenilor: plecarea lui Rivaldinho şi penalty-ul ratat de Andrei Ivan în meciul cu FCSB.

Rivaldinho s-a despărţit deja de Universitatea Craiova, după un singur gol marcat în cele 23 de meciuri jucate pentru olteni în actuala stagiune.

”Mulţumim, Rivaldinho! Clubul Universitatea Craiova şi atacantul Rivaldinho au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, a fost mesajul postat de olteni, pe contul de Facebook al clubului.

"A fost o înţelegere amiabilă, a discutat cu domnul Rotaru termenii acestei rezilieri, nu ştiu unde va pleca, ne-a zis doar că doreşte rezilierea. Legat de alte plecări de la noi, e devreme să vă spun cine ar mai putea pleca, vedem într-o săptămână, abia atunci vom şti exact" , a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport.

Preşedintele Universităţii Craiova a vorbit şi despre execuţia lamentabilă a lui Andrei Ivan la penalty-ul ratat în partida pierdută de olteni, duminică, scor 1-2, în faţa FCSB-ului.

"Sunt chestii de viaţă, chestii care se întâmplă, l-a afectat foarte mult acestă ratare, colegii şi noi cei din conducere încercăm să fim alături de el, pentru că trebuie să depăşească acest moment" , a mai spus Cârţu.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rotaru 

viewscnt
Articole similare