Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul vânzării FCSB? ”Becali nu va vinde clubul cât va trăi, sunt 100% convins” | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie în cazul vânzării FCSB? ”Becali nu va vinde clubul cât va trăi, sunt 100% convins” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar fi în negcoieri pentru vânzarea FCSB, cu omul de afaceri Simion Apreutese, dar Florin Lovin este ferm convins că tranzacţia nu se va realiza. Fostul jucător al vicecampioanei a afirmat că este sigur că latifundiarul nu se va despărţi de club ”cât timp va trăi”.

După înfrângerea controversată suferită împotriva Rapidului, în a cincea etapă a play-off-ului, în urmă cu nici două săptămâni, Gigi Becali a anunţat că s-a săturat şi că vinde FCSB.

Finanţatorul vicecampioanei i-a învinuit pe centralul din derby, Horaţiu Feşnic, şi pe cei de la FRF, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu, pentru decizia sa drastică.

Încă o rundă din play-off a trecut, iar lui Becali i s-a mai ”risipit” supărarea, în contextul în care Farul Constanţa şi CFR Cluj s-au încurcat, iar FCSB a învins-o cu şansă pe Universitatea Craiova.

”Eu cred că Gigi Becali nu va vinde niciodată FCSB, cât timp va trăi. Sunt 100% convins”

Totuşi, latifundiarul a anunţat că tot doreşte să vândă clubul şi că deja ar fi găsit un cumpărător, pe Simion Apreutese, omul de afaceri care încercase să preia UTA Arad în urmă cu scurt timp.

Acesta, ”cel mai bun prieten” al lui Ilie Dumitrescu, ar fi promis deja că poate achita suma de 25 de milioane de euro pentru FCSB, dar Becali a amânat mutarea până la finalul stagiunii.

În opinia sa, dacă vicecampioana cucereşte titlul, atunci va valora 40 de milioane, astfel că şi-a făcut planuri să o vândă la sfârşitul acestui sezon, pentru a vedea cât poate obţine.

După ce a ascultat discursul lui Gigi Becali, în direct la Orange Sport, Florin Lovin, fost jucător roş-albastru, a dezvăluit că este 100% convins că FCSB îi va rămâne latifundiarului ”cât timp va trăi”.

Lovin a oferit mai multe exemple cu momente care îl fac să fie sigur că Becali nu va vinde clubul nici acum, nici cât timp mai este apt să îl conducă şi să îl întreţine / să se ”joace” cu el.

Răsturnare de situaţie în cazul vânzării FCSB?

Hai să vedem de ce ai vinde. Eu sunt Gigi Becali, la masă, aici şi mă gândesc de ce ai... financiar, nu cred că poate să fie. Pentru că viaţa lui, în momentul de faţă, nu se schimbă nici pentru 25, nici pentru 50, nici pentru 100 de milioane.

El, la ce avere are şi la stilul de viaţă pe care îl are... adică ori că mai are 25 de milioane în plus că vinde FCSB, ori că nu îi are... nu îi schimbă cu nimic viaţa. Ai nevoie de 25 de milioane, vinzi un teren şi...

Financiar, nu ţine, atunci, că vrea linişte! [...] Noi toţi ştim că el reacţionează impulsiv. La cald, vine şi spune şi, după două-trei zile, se răzgândeşte. Eu, personal, cred că Gigi Becali nu va vinde niciodată FCSB, cât timp va trăi.

Sunt sunt convins, ferm convins, 100%! Că sub o formă sau alta, că cedezi nişte acţiuni, că el dacă... voi nu vedeţi că a zis o chestie acum două săptămâni şi nici măcar... a zis <<am cedat acţiuni, nu îmi mai trebuie>>, nu ştiu ce şi nici nu a avut puterea două săptămâni să îşi impună să nu apară la televizor!

<<Am lăsat-o, gata>>, cât e caldă încă. El apare aproape zilnic la televizor şi spune una, alta, face conferinţe de presă... e clar un microb pentru el. FCSB e ca un copil pentru el, e creaţia lui, în momentul de faţă.

Dacă era Steaua numită, nu mai era, dar FCSB e clar creaţia lui. Şi atunci, de asta, nu văd vreodată, adică cu ce te... vrei să scapi de ea? Vrei o zi-două-trei, după aia te gândeşti <<Bă, dar stai, o am de atâţia ani, am munci, am făcut>>...

Dacă ar veni din partea unui om, care de-a lungul anilor, ce a spus, s-a ţinut de cuvânt, literă de lege, da, poţi să vii şi să spui da”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare