Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este favorită la câştigarea Superligii, în opinia lui Gigi Becali: ”Nu vreau să desconsider, dar nu aşa e normal?” | VIDEO

Cine este favorită la câştigarea Superligii, în opinia lui Gigi Becali: ”Nu vreau să desconsider, dar nu aşa e normal?” | VIDEO

Superliga

Comentarii

Cu doar patru etape rămase din play-off, Gigi Becali a dat verdictul în cazul luptei la titlu. Latifundiarul, încrezător ca întotdeauna, a afirmat că echipa sa are prima şansă, deoarece FCSB mai are doar un meci în deplasare şi trei pe teren propriu.

Astrele s-au aliniat pentru FCSB în ultima etapă a play-off-ului, prima după ce Gigi Becali a anunţat că se ve retrage din fotbal şi va vinde clubul pentru 25 de milioane de euro.

Latifundiarul ar fi găsit cumpărător, dar s-ar fi răzgândit, mai mult sau mai puţin, în privinţa ieşirii din fenomen, dacă într-adevăr a fost vreodată decis să facă acest pas.

Faptul că vicecampioana are, din nou, şanse de a deveni campioana pentru prima dată în ultimii opt ani este marele motiv din spatele ”sucirii” bruşte a lui Becali.

”Normal, noi trebuie să batem, nu?”

Ba chiar, în ochii patronului, FCSB este favorită la câştigarea campionatului în acest moment, întrucât mai are de jucat pe teren propriu cu Sepsi, CFR şi Rapid şi în deplasare doar cu Farul. Becali a sugerat că şi la Constanţa echipa sa este tot acasă.

Bă, normal, la ora asta, prima şansă e a noastră. De ce e prima şansă? Nu spun, nu vreau să desconsider, nu mai zic nici <<lăsaţi-ne să ne pregătim...>>, erau glume, de ce, noi avem trei meciuri acasă.

Avem numai unul în deplasare care e şi ăla acasă. La, Constanţa, jumătate sunt FCSB-işti. Şi avem trei meciuri acasă. Normal, noi trebuie să batem, nu? Nu e normal să batem?

Adică eu zic că prima şansă e a noastră. Aşa cred”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Etape mai complicate pentru Farul şi CFR

Trebuie punctat că finanţatorul vicecampioanei are o oarecare dreptate în afirmaţiile sale, cel puţin din punctul de vedere al programului contracandidatelor.

Farul nu mai are niciun meci cu Sepsi, cea mai slab cotată din play-off, şi mai are de disputat câte două partide acasă şi două în deplasare, în ultima etapă jucând în Gruia.

De asemenea, CFR mai are tot două meciuri pe teren propriu şi două meciuri în deplasare, dar are avantajul de a o înfrunta pe Sepsi chiar înaintea finalei Cupei României, când, probabil, că Bergodi va prefera să îşi odihnească fotbaliştii de bază.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare