Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 2-0. Sărbătoare în Copou! Poli a promovat în Superligă, cu patru etape înainte de final

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 2-0. Sărbătoare în Copou! Poli a promovat în Superligă, cu patru etape înainte de final

Liga 2

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 2-0, marţi, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Liga 2, şi a obţinut, matematic, promovarea în Superligă.

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 2-0 (Roman 45+1; Harrisson 58)

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 58: GOOOLLL Poli Iaşi! Harrison prinde un şut foarte bun, pe jos, de la colţul lung, fără speranţe pentru Dur-Bozoancă.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+2: Pauză!

Min. 45+1: GOOOOLLL Poli Iaşi! Alin Roman deschide scorul cu un şut puternic, sub bara lui Dur-Bozoancă.

Min. 28: Ocazie, Poli! Itu prinde un şut de la 25 de metri, pe jos, dar Dur-Bozoancă reţine în siguranţă.

Min. 13: Robert Ion încearcă un şut la colţul scurt, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Poli Iaşi: Brînză – Martac, Tincu (cpt.), Katanec, Ştefanovici – Marchioni – Itu, A. Roman, Musi – Harrison, Rob. Ion
Rezerve: Jankov – Kouadio, Fl. Plămadă, V. Lică, Finica, Fr. Cristea, Mogoş, Ant. Dumitru, Vojtus
Antrenor: Leo Grozavu

SC Oţelul: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.), Nedelea – I. Neagu, Cisotti, Jardan – Scocîlcă, Cîrjan, Oct. Ursu
Rezerve: R. Pop – Farcaş, Sîrghi, D. Panait, Cruceru, Mitoi, K. Fatai, Zivulic, A. Nica
Antrenor: Dorinel Munteanu

Stadion: ”Emil Alexandrescu” (Iaşi). Arbitru central: Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov). Arbitri asistenţi: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) şi George Suciu (Câmpia Turzii). Arbitru de rezervă: Claudiu Marcu (Constanţa). Observator de arbitri: Dan Jiga (Bistriţa). Delegat de joc: Bogdan Gheorghiţă (Vaslui).


Aflatăîn fotoliul de lider al play-off-ului Ligii 2 înaintea etapei cu numărul şase, Poli Iaşi şi-ar putea asigura revenirea în Superligă, atât timp cât Legea Sportului nu se schimbă.

Cu o victorie împotriva celor de la Oţelul Galaţi, trupa ieşeană ar majora diferenţa faţă de Dinamo, ocupanta locului patru, la 13 puncte, cu doar patru etape rămase.

Aşadar, dacă CSA Steaua nu obţine drept de promovare, atunci Poli Iaşi ar putea obţine accederea în Superligă încă din a şasea etapă.

Cealaltă echipă care îşi doreşte să profite de problemele din Ghencea este Oţelul, care are o şansă nesperată de a obţine a doua promovare succesivă.

Dorinel Munteanu a făcut minuni la Galaţi, iar o victorie în Copou i-ar apropia pe roş-alb-albaştrii la doar un punct de lider, aducându-i la egalitate de puncte cu CSA.

Aşadar, ultimul meci din această rundă este unul cu mize mari pentru ambele echipe, care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu.

Afla mai multe despre: poli iaşi 

viewscnt
Articole similare