Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De Gea, făcut KO de Mitoma în Brighton - United! Lovitură în figură primită de portarul spaniol

VIDEO | De Gea, făcut KO de Mitoma în Brighton - United! Lovitură în figură primită de portarul spaniol
Comentarii

David De Gea a reuşit o paradă atipică în debutul meciului Brighton - Manchester United. În urma unei mari erori a defensivei oaspete, Karou Mitoma a avut şansa de a înscrie, dar portarul spaniol a blocat şutul, cu faţa, fiind făcut KO.

VIDEO | De Gea, făcut KO de Mitoma în Brighton - United

Într-un meci restant din a 28-a etapă a Premier League, Brighton avea să primească vizita lui Manchester United, meci transmis în direct pe Orange Sport.

”Pescăruşii” traversează una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului şi sunt la un pas de o calificare în premieră în cupele europene, fiind pe locul opt în clasament.

Iar jucătorii pregătiţi de Roberto de Zerbi au început partida în atac, în stilul lor caracteristic, având prima mare ocazie a meciului în minutul patru, prin Mitoma.

Japonezul a profitat de o eroare în defensiva ”diavolilor roşii” şi a scăpat singur spre poarta lui De Gea, dar şutul său doar l-a luat la ţintă pe iberic.

Portarul lui United a blocat încercarea cu faţa şi s-a prăbuşit apoi pe gazon, făcut KO de forţa din spatele şutului lui Mitoma.

Erik Ten Hag l-a trimis la încălzire pe Jack Butland, dar, în cele din urmă, De Gea şi-a revenit şi a rămas pe teren.

Afla mai multe despre: david de gea 

viewscnt
Articole similare