Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, atac dezlănţuit la adresa lui Vassaras! Acuzaţii incredibile: ”Sfidare! Există lucruri pe care Kyros le denaturează. Este ruşinos” | EXCLUSIV

Balaj, atac dezlănţuit la adresa lui Vassaras! Acuzaţii incredibile: ”Sfidare! Există lucruri pe care Kyros le denaturează. Este ruşinos” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj a lansat un atac la adresa preşedintelui CCA Kyros Vassaras, deranjat de afirmaţiile făcute de grec în legătură cu o fază litigioasă din Rapid - CFR 3-1. Oficialul campioanei a lansat acuzaţii serioase la adresa acestuia.

După o nouă etapă cu faze litigioase şi decizii controversate ale arbitrilor, Kyros Vassaras a decis să iasă public cu o nouă serie de explicaţii, care, din nou, au produs revoltă în Superligă.

Unii dintre cei mai deranjaţi de grec au fost cei de la CFR Cluj, cărora le-a fost ”interzis” un presupus penalty din meciul cu Rapid, pentru un henţ la Junior Morais.

”Există anumite lucruri pe care Kyros le denaturează”

După ce a ascultat analiza lui Vassaras, Cristi Balaj a intervenit telefonic la Orange Sport şi a lansat un atac dezlănţuit la adresa grecului, făcând acuzaţii grave la adresa sa.

Preşedintele campioanei a afirmat că declaraţii precum cele făcute de Vassaras pot fi făcute doar de un om sfidător sau unul amator.

Balaj, atac dezlănţuit la adresa lui Vassaras

Există anumite lucruri pe care Kyros le denaturează. Nu se sancţionează jucarea mingii cu mâna în mod voit atunci când se schimbă direcţia mingii. În situaţia în care Krasniqi a şutat către poartă, Junior Morais îşi depărtează mâna de corp pentru a mări suprafaţa.

El nu duce mâna doar lateral, o duce şi uşor spate. Era extrem de greu ca prin acea distanţă să încapă o minge de fotbal, se vede cum palma lui Morais, din tăria şutului, se duce în spate.

În această situaţia, nici nu contează dacă mingea e atinsă cu palma sau cu o unghie. Mi-e greu să cred că telespectatorii nu văd cum palma se duce în spate când mingea trece prin mingea lui.

Există o singură decizie: lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben, pentru că mingea se duce spre direcţia porţii, dar mai era portarul în spate, de aia nu e roşu, altfel ar fi fost.

Să vii să denaturezi adevărul, să induci în eroare, să foloseşti temeni de genul <<nu s-a schimbat traictoria>>, unde scrie asta în regulament, că trebuie să se schimbe traictoria mingii?

Trebuie să vezi dacă mâna are o mişcare anormală în momentul în care mingea trece pe lângă ea. Dacă era o minge de tenis, încăpea prin acea zonă, dar una de fotbal, nu.

Este ruşinos că avem o asemenea analiză. Să vii să îmi spui că nu avem pixeli, de ce pixeli avem nevoie? Se vede şi în telefon cum se duce palma în spate.

E ruşinos şi e imoral să vii, să păcăleşti şi să vorbeşti de pixeli. De ce pixeli ai nevoie? Ce super slow motion ai nevoie? E amatorism, ori o sfidare, ori amatorism.

Nu se aştepta să fim aşa de inteligenţi, probabil. Orice e dubios sau ambiguu, decizia se ia împotriva CFR-ului”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare