Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Parma, depunctată în Serie B! Care este motivul halucinant din spatele sancţiunii: ”Au fost date şi amenzi”

BREAKING | Parma, depunctată în Serie B! Care este motivul halucinant din spatele sancţiunii: ”Au fost date şi amenzi”

Stranieri

Comentarii

Echipa pentru care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Parma, a fost sancţionată cu o depunctare de un punct, din cauza patronului Kyle Krause. Acesta nu a plătit impozitul pe venit pentru luna februarie la timp, astfel că echipa sa are de suferit.

Aflată în luptă pentru revenirea în Serie A, Parma se află, la momentul actual, pe locul al cincilea în clasament, cu 51 de puncte, după ce a fost sancţionată cu o depunctare de un punct.

Primele două clasate din Serie B ajung direct în Serie A, în timp ce locurile trei - opt dispută un baraj pentru promovare, unul dintre cele mai crâncene din orice ligă inferioară.

”Au fost date amenzi în valoare de 4.000 de euro”

Ocupanta poziţiei a treia joacă cu câştigătoare dintre echipele aflate pe locurile şase şi şapte, în timp ce cea de pe patru o înfruntă pe cea triumfătoare din meciul dintre locurile cinci şi opt.

Apoi, cele două câştigătoare se întâlnesc într-un ultim meci, finala pentru promovarea în Serie A, iar depunctarea Parmei ar putea influenţa soarta echipei, chiar dacă este doar de un punct.

”Cruciaţii” se aflau la trei lungimi de Sudtirol, aflată pe locul patru, poziţie care asigură că promovarea poate fi obţinută din doar două meciuri, în loc de trei.

Sancţiunea primită de Parma se datorează în totalitate patronului Kyle Krause, care a eşuat să plătească la timp impozitul pe venit din luna februarie al clubului.

Parma, depunctată în Serie B

 

Pe lângă depunctare, şi finanţatorul, şi directorul executiv au fost amendaţi de către Federaţia Italiană de Fotbal, au dezvăluit jurnaliştii din Cizmă.

În urma acordului de recunoaştere a vinovăţiei (în temeiul art. 126 CGS), Parma a fost penalizată cu un punct, iar sancţiunea urmează să fie executată în actualul sezon fotbalistic din campionatul Serie B, pentru neplata impozitului pe venit aferent luna februarie, până la data limită de 16 martie.

Totodată, au fost date amenzi în valoare de 4.000 de euro preşedintelui Kyle Joseph Krause şi directorului executiv Oliver Anthony Krause”, a notat ParmaLive.

Parma a retrogradat în Serie B chiar în sezonul în care i-a achiziţionat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi se află la al doilea an la rând în afara primului eşalon.

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare