Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, inclus din nou în echipa etapei din Serie B

Dennis Man, inclus din nou în echipa etapei din Serie B
Comentarii

Dennis Man (24 de ani) este lăudat în Italia după ultimele reuşite din tricoul Parmei, în Serie B.

Dennis Man, inclus din nou în echipa etapei din Serie B

Dennis Man a ajuns la şase goluri marcate pentru Parma în acest sezon de Serie B, în 26 de partide, iar ultimele două au fost înscrise în ultimele meciuri de campionat, cu Cagliari (2-1) şi Benevento (2-2).

În urma evoluţiei din etapa a 35-a, Dennis Man se numără primtre cei mai buni fotbalişti din Serie B, conform anunţului făcut de italieni.

Echipa etapei 35 din Serie B: Alfonso - Cistana, Zaro, D Orazio - Zampano, Mazzitelli, Acampora, Man - Antonucci, Pohnjanpalo, Odogwu 

Laude pentru Man

”Am văzut că Man a marcat un gol uimitor împotriva celor de la Cagliari. Cu Benevento, în schimb, românul a marcat un gol simplu.

Cred că Man o întruchipează perfect pe Parma: este capabil să realizeze performanţe măreţe, goluri grozave, driblinguri de excepţie. În orice caz, cred că Parma are mult potenţial, este bine pregătită.

Vreau să-l felicit pe Pecchia. Dincolo de suişuri şi coborâşuri, care probabil nu se i pot imputa, după părerea mea Parma are un mare antrenor. 

Pentru mine, Dennis Man este un pic emblema Parmei: este un mare jucător, dar îi lipseşte continuitatea. Probabil are nevoie de cineva care să-l stimuleze mai mult”, a declarat Mauro Meluso, la microfonul ParmaLive.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, conform transfermarkt.de.

 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare