Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli - Salernitana 1-1. Liderul din Serie A mai are de aşteptat pentru titlu! Egalare dramatică pe Diego Armando Maradona. Inter - Lazio 3-1

VIDEO | Napoli - Salernitana 1-1. Liderul din Serie A mai are de aşteptat pentru titlu! Egalare dramatică pe Diego Armando Maradona. Inter - Lazio 3-1

Serie A

Comentarii

napoli mai are de aşteptat pentru titlu, după ce a remizat împotriva Salernitanei.

VIDEO | Napoli - Salernitana 1-1 (Oliveira 62 / Dia 84), pe Orange Sport 4

Echipele de start:

  • Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera – Anguissa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia; Antrenor: Luciano Spalletti
  • Salernitana: Ochoa – Lovato, Gyomber, Pirola – Mazzocchi, Vilhena, Coulibaly, Bradaric – Botheim, Candreva – Dia; Antrenor: Paulo Sousa

Min 90. Final de meci.

Min 84. Gooooooool Salernitana! Dia reuşeşte egalarea şi poate amâna sărbătorile la Napoli.

Min 62. Goooooool Napoli! Oliveira declanşează nebunia pe stadionul Diego Armando Maradona! Nigerianul a înscris cu o lovitură de cap.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+1. Pauză.

Min 42. Ocazie Napoli. Anguissa şutează puternic, dar Ochoa este din nou la post.

Min 23. Ocazie Napoli. Osimhen are o şansă bună de a marca, dar Ochoa respinge lovitura de cap a golgheterului din Serie A.

Min 1. Începe meciul.


VIDEO | Inter - Lazio 3-1 (Martinez 77, 90, Gosens 83 / Felipe Anderson 30)

Echipele de start:

  • Inter: Onana – D’Ambrosio, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco – Correa, Lukaku; Antrenor: Simone Inzaghi
  • Lazio: Provedel – Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic – Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni; Antrenor: Maurizio Sarri

Min 90+9. Final de meci.

Minutul 90. GOOOL Inter. Martinez reuşeşte ”dubla” în ultimul minut regulamentar de joc.

Min 83. GOOOL Inter. Intrat şi el în repriza a doua, Gosens o aduce pe echipa gazdă în avantaj. Întoarcere incredibilă de scor pe ”Meazza”.

Min 77. GOOOL Inter. Rezervă în acest meci, dar introdus după o oră de joc, Martinez aduce egalarea pe tabelă.

Min 55. Ocazie Inter. Barella trimite foarte bine, dar mingea a ocolit poarta lui Provedel. Lazio are în continuare avantaj.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 45+1. Ocazie Lazio. Immobile îl pune la grea încercare pe Onana, care respinge în mijlocul careului, de unde Felipe Anderson reia în forţă, dar nu prinde cadrul porţii.

Min 30. GOOOL Lazio. Felipe Anderson deschide scorul pe ”Meazza”, după o eroare în defensiva gazdelor.

Min 26. Gol anulat Inter. Gazdele dau lovitura prin Mkhitaryan, dar reuşita este anulată pentru offside.

Min 1. Începe meciul.


Inter a reuşit să pună capăt seriei de şase meciuri la rând fără victorie în campionat. Vicecampioana Italiei s-a impus la scor de neprezentare în deplasarea de la Empoli.

Mai mult, gruparea pregătită de Simone Inzaghi a reuşit şi calificarea în finala Cupei Italiei, după ce a trecut de Juventus. În ultimul act o va întâlni pe Fiorentina.

În momentul de faţă, Inter Milano ocupă locul 7 în elita fotbalului italian, cu 54 de puncte.

De partea cealaltă, seria de opt etape consecutive fără eşec a luat sfârşit pentru Lazio odată cu meciul pierdut pe Olimpico în faţa lui AC Torino (0-1).

Lazialii ocupă locul 2 în Serie A, cu 61 de puncte, cu 17 mai puţine decât liderul Napoli, după 31 de etape. 

Cu Immobile în avanposturi, trupa lui Maurizio Sarri mai păstrează un aparent suspans în lupta la titlu doar dacă învinge pe Giuseppe Meazza.


LIVE VIDEO | Napoli - Salernitana, de la ora 16:00, pe Orange Sport 4 şi Orangesport.ro

Inevitabilul se poate produce chiar astăzi în Serie A, iar Napoli să devină campioană a Italiei după o aşteptare de 33 de ani.

Trebuie îndeplinite două condiţii. Sunt necesare o victorie a lui ”azzurrilor” coroborată cu un meci pierdut de Lazio, a doua clasată din Serie A.

Eliminată din sferturile Champions League de AC Milan, Napoli a avut un parcurs oscilant şi în campionat în ultima perioadă.

Dar totul a fost dat uitării după victoria dramatică obţinută în etapa trecută pe terenul celor de la Juventus.

Totuşi, va fi al treilea ”Scudetto” pentru Napoli, celelalte două fiind cucerite în 1987 şi 1990, pe vremea când regretatul Diego Armando Maradona era MVP-ul echipei din oraşul de lângă Vezuviu. 

Cât despre adversara din acest meci, Salernitana este aproape scăpată de grijile retrogradării, fiind la şapte puncte distanţă de prima echipă sub linie.

Afla mai multe despre: serie anapolilazio 

viewscnt
Articole similare