Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid şi Barcelona, victorii spectaculoase în Spania. Cu un nou hat-trick, Benzema a devenit al patrulea marcator din istoria La Liga. Moment special pe Camp Nou

VIDEO | Real Madrid şi Barcelona, victorii spectaculoase în Spania. Cu un nou hat-trick, Benzema a devenit al patrulea marcator din istoria La Liga. Moment special pe Camp Nou

La Liga

Comentarii

Real Madrid şi Barcelona şi-au câştigat fiecare meciurile din etapa a 32-a din La Liga. Cu vedetele Benzema şi Lewandowski în zi mare, ambele rivale au marcat câte patru goluri şi au făcut spectacol în partidele de pe teren propriu.

Real Madrid - Almeria 4-2

După ce a pierdut cu 4 la 2 în etapa trecută cu Girona, Real Madrid a întors rezultatul în favoarea ei împotriva Almeriei.

Benzema a fost starul primei reprize după ce a reuşit al treilea hat-trick din ultimele opt meciuri.

Prima reuşită a francezului i-a fost livrată pe tavă de Vinicius. Pentru golul doi, Rodrygo a pasat decisiv, după ce şi-a umilit adversarul.

Tripla s-a definitivat de la punctul cu var, iar Benzema a urcat pe locul 4 în istoria marcatorilor din Spania, cu un gol peste Hugo Sanchez.

Almeria a avut totuşi ultimul cuvânt al reprizei şi a redus din handicap. Rodrygo a punctat şi el după ieşirea de la cabine.

Robertone a închis tabela pentru oaspeţi. Scor final 4 la 2 şi ”Los Bancos” s-au distanţat la 5 puncte de Atletico Madrid.

Barcelona - Betis 4-0

Şi Barca a dat patru acasă, dar fără să ia gol. Şi împotriva unei echipe care se bate pentru Champions League, Betis.

La pauză era deja 3-0. Christensen a marcat primul său gol în La Liga. Gonzalez a lăsat-o pe Betis în 10.

Lewandowski a dublat avantajul liderului autoritar din Spania, cu reuşita sa cu numărul 19 în campionat. Imediat, Raphinha a făcut 3-0.

Intrat în repriza a doua, Joaquin, 41 de ani, legenda lui Betis, s-a accidentat şi a ieşit fără a putea fi înlocuit. A făcut-o în aplauzele publicului de pe Camp Nou, la ultima sa prestaţie pe această arenă.

Cu doi oameni mai puţin, alb-verzii şi-au dat şi autogol în final, prin Rodriguez, iar Barca - Betis s-a terminat 4-0.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonala liga 

viewscnt
Articole similare