Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AS Roma - AC Milan 1-1. Final nebun pe Olimpico. Fără şut pe poartă în prima repriză, dar cu goluri date după minutul 90

VIDEO | AS Roma - AC Milan 1-1. Final nebun pe Olimpico. Fără şut pe poartă în prima repriză, dar cu goluri date după minutul 90

Serie A

Comentarii

AS Roma şi AC Milan au oferit un meci echilibrat, care a durat peste 100 de minute, dar foarte încins pe final, mai ales în minutele de prelungire.

VIDEO | AS Roma - AC Milan 1-1. Final nebun pe Olimpico. Egalitate între Mourinho şi campioana Italiei

Partida dintre AS Roma şi AC Milan, din etapa a 32-a din Serie A, era una extrem de importantă în ceea ce priveşte lupta la Top 4.

Gazdele au început mai bine şi au ratat prima ocazie de gol, prin Pellegrini.

Şi echipa lui Pioli a avut două şanse să deschidă scorul, dar Calabria şi Saelemakers n-au prins cadrul porţii.

Prima repriză a meciului de pe Olimpico s-a încheiat fără şut pe poartă, într-o ilustrare clară a principiului care a guvernat tactica celor doi antrenori, Jose Mourinho şi Stefano Pioli.

Echilibrul partidei se putea rupe în minutul 71, dar Ibanez a văzut doar cartonaşul galben pentru un fault dur.

Partida a explodat în ultimele minute. La fel ca în tur, Tammy Abraham a marcat în prelungiri, la primul şut pe poartă al meciului, şi a declanşat nebunia pe Olimpico. A fost al şaptelea gol marcat de romani în prelungiri în acest sezon. 

Jucătorii lui Pioli s-au aruncat în atac şi în minutul 97 au reuşit egalarea. Belgianul Saelemakers a finalizat centrarea lui Leao şi a scos echipa lui Mourinho în afara locurilor de Champions League.

Cele două goluri au fost singurele şuturi pe poartă ale meciului. Milan a urcat pe locul 4, iar Roma a coborât pe locul 5. Ambele echipe au câte 57 de puncte.

Afla mai multe despre: serie aroma milanolimpico 

viewscnt
Articole similare