Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu e fotbal, e Premier League! Zi absolut nebună în Anglia. De Zerbi, set la 0 cu Wolves. Brentford, revenire incredibilă. Şapte goluri în Palace - West Ham

VIDEO | Nu e fotbal, e Premier League! Zi absolut nebună în Anglia. De Zerbi, set la 0 cu Wolves. Brentford, revenire incredibilă. Şapte goluri în Palace - West Ham

Premier League

Comentarii

Ziua de sâmbătă, din cadrul etapei cu numărul 34 din Premier League, a fost absolut nebună. Brighton-ul condus de fostul CFR-ist Roberto de Zerbi a marcat şase goluri fără să primească, Brentford a întors decisiv soarta meciului cu Forest, iar meciul Crystal Palace - West Ham a oferit şapte goluri.

Brighton - Wolves 6-0

Brighton a învins-o pe Wolverhampton, scor 6-0, într-un meci din etapa a 34-a din Premier League.

Echipa condusă de Roberto de Zerbi a condus cu 4-0 la pauză şi s-a impus cu 6-0 în final, prin trei ”duble” înscrise de Deniz Undav, Pascal Gross şi Danny Welbeck.

Astfel, Brighton a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în cupele europene după ce a câştigat la scor de tenis.

Brighton se află pe locul 8 în Premier League, cu 52 de puncte, la numai opt puncte de locurile care duc în Champions League.

Brentford - Forest 2-1

Într-un alt meci, Brentford a avut o revenire extraordinară în faţa lui Nottingham Forest, care putea face un pas important în salvarea de la retrogradare.

”Pădurarii” au condus cu 1-0, dar au fost întorşi în ultimele 10 minute. Danilo a deschis scorul pentru oaspeţi.

Brentford a revenit cu stil. Ivan Toney şi de Josh Dasilva au înscris două goluri superbe, iar londonezii încă mai speră la Europa: sunt la trei puncte de locul şapte.

Brentford se află pe poziţia a noua în Premier League, cu 50 de puncte.

Crystal Palace – West Ham 4-3

La derby-ul londonez dintre Crystal Palace şi West Ham, meciul a început cu întârziere - nu au funcţionat turnicheţii de la stadion.

În oraşul unde peste o săptămâne va fi încoronarea Regelui Charles, nu totul merge ca la carte. Meciul dintre Palace şi West Ham a aşteptat ca toţi fanii să intre pe teren pentru a începe.

Pe gazon a fost show total. S-au dat şapte goluri cu şapte marcatori diferiţi. În minutul 30, era deja 3-1 deşi West Ham a condus. 

”Ciocănarii” au marcat şi de trei ori până la finalul meciului, dar nu a fost de ajuns. Un penalty al lui Palace la jumătatea reprizei secunde a adus victoria cu 4-3.

Rezultate înregistrate sâmbătă în etapa a 34-a din Premier League:

  • Crystal Palace – West Ham 4-3 (Jordan Ayew 15, Zaha 20, Schlupp 30, Eze 66 penalti / Soucek 9, Michail Antonio 35, Aguerd 72)
  • Brentford – Nottingham Forest 2-1 (Toney 82, Dasilva 90+4 / Danilo 45+1)
  • Brighton – Wolverhampton 6-0 (Undav 6, 66, Gross 13, 26, Welbeck 39, 48)

Afla mai multe despre: premier leaguebrightonbrentford 

viewscnt
Articole similare