Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar ar putea ajunge la Manchester United din vară. Un singur obstacol stă în calea transferului

Neymar ar putea ajunge la Manchester United din vară. Un singur obstacol stă în calea transferului
Comentarii

Miliardarul qatarez Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani a înaintat o ofertă de cumpărare a clubului englez Manchester United, de 5,7 milioane de euro.

Dacă oferta îi va fi acceptată şi va deveni patronul clubului, qatarezul este gata să dea o primă lovitură pe piaţa transferurilor. Va apela la bunăvoinţa unor conaţionali, de la Paris Saint-Germain, pentru a-l transfera pe brazilianul Neymar.

Neymar nu mai este dorit la PSG

Neymar nu se mai simte bine la Paris, iar conducerea face eforturi considerabile pentru a scăpa de brazilian, din pricina salariului mare nejustificat.

Publicaţia britanică ”The Sun” anunţă că Hamad Al Thani este hotărât să-i scape pe conaţionalii de la PSG de povara Neymar şi să o transforme în avantajul său.

Neymar ar primi un contract pe măsura aşteptărilor sale, iar noul patron al lui Manchester United şi-ar face intrarea în fotbalul mondial în forţă.

Cu toate acestea, până în acest moment, nu s-a găsit nicio ofertă care să ajungă la suma dorită de familia Glazers - 6 miliarde de lire sterline, însă qatarezii se apropie vertiginos de această sumă.

Singura condiţie pentru ca Neymar să ajungă la Manchester United este ca Hamad Al Thani să devină patronul ”diavolilor”.

Dacă s-ar produce mutarea, Neymar ar evolua pentru prima dată în Premier League, după experienţele de la Santos, Barcelona şi Paris Saint-Germain.

70 de milioane de euro este cota actuală a lui Neymar, conform transfermarkt.de. În august 2017, PSG plătea celor de la Barcelona în schimbul brazilianului 222 de milioane de euro.

  • În acest sezon de Ligue 1, Neymar a reuşit 13 goluri şi 11 pase decisive, în 20 de partide.
  • Era într-o uşoară revenire de formă, însă o accidentare i-a dat mari bătăi de cap şi l-a scos din circuit de două luni.

Afla mai multe despre: neymarpsgmanchester united 

viewscnt
Articole similare