Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fostul fotbalist trecut prin România face furori în Premier League: ”Astăzi a fost cel mai bun meci al meu”

VIDEO | Fostul fotbalist trecut prin România face furori în Premier League: ”Astăzi a fost cel mai bun meci al meu”

Premier League

Comentarii

Antrenorul formaţiei Brighton, Roberto De Zerbi (43 de ani), a fost în culmea fericirii şi a tras concluziile după performanţa extraordinară reuşită de ”pescăruşi” în faţa celor de la Wolves, pe care i-a bătut cu un set la zero, în Premier League.

Brighton a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în cupele europene după ce a câştigat la scor de tenis, 6-0, partida cu Wolverhampton, din etapa a 34-a din Premier League. 

Pascal Gross, Welbeck şi Deniz Undav s-au întrecut în reuşite spectaculoase. Toţi trei au reuşit câte o ”dublă”.

VIDEO | Reacţia lui Roberto de Zerbi după Brighton - Wolves 6-0: ”Astăzi a fost cel mai bun meci al meu ca antrenor”

La finalul meciului, antrenorul Roberto De Zerbi, care a jucat doi ani şi în România, la CFR Cluj (2010-2012), a fost în extaz datorită jocului prestat de echipa sa şi a rezultatului fabulos reuşit cu Wolves.

De asemenea, tehnicianul italian a precizat că această performanţă s-a născut din dezamăgirea trăită pe Wembley, acolo unde Brighton a fost eliminată dramatic din semifinalele FA Cup, de Manchester United.

"A fost cea mai bună performanţă din cariera mea de antrenor. Sunt obişnuit să urmăresc acest nivel al jocului, am marcat şase goluri, dar dacă vorbim despre nivelul jocului, jucăm un nivel foarte înalt de fotbal.

Trebuie să ne obişnuim să jucăm 90 de minute împotriva fiecărei echipe fără să ne gândim prea mult la rezultat în timpul jocului.

Dacă câştigăm cu 3-0, nu ne-am schimbat nimic în cap şi trebuie să împingem din nou, din nou, din nou. Acesta este cel mai important pas pentru noi. Când vorbesc despre mentalitate, mă concentrez doar pe asta.

Trebuie să fiu mândru de jucătorii mei şi de club la fel, iar fanii trebuie să fie mândri. Această victorie a început la Wembley şi nu astăzi", a declarat De Zerbi, după meci, la microfonul Sky Sports.

Astfel, datorită acestei victorii clare, echipa lui De Zerbi se află pe locul 8 în Premier League, cu 52 de puncte, dar are două meciuri în minus faţă de Tottenham şi Aston Villa, care se află pe locurile 5 şi 6, cu câte 54 de puncte.

Afla mai multe despre: de zerbipremier leaguebrighton 

viewscnt
Articole similare