Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid continuă pe filiera ”veteranilor”! Un fotbalist de 36 de ani urmează să semneze: ”Echipa nu e aşa bătrână”. A fost anunţat şi un posibil transfer de la CFR

Rapid continuă pe filiera ”veteranilor”! Un fotbalist de 36 de ani urmează să semneze: ”Echipa nu e aşa bătrână”. A fost anunţat şi un posibil transfer de la CFR

Rapid

Comentarii

Rapid deja face eforturi pentru a se ”betona” pentru noul sezon, iar, după ce le-a prelungit contractele lui Cristi Săpunaru (39 de ani) şi Junior Morais (36 de ani), clubul este aproape de a ajunge la un acord şi cu Dragoş Grigore (36 de ani).

Odată cu revenirea Rapidului pe prima scenă a fotbalului românesc, conducătorii clubului au decis să aducă la Bucureşti mai mulţi fotbalişti cu mare experienţă, pentru a ”ghida” echipa.

Cristi Săpunaru s-a întors la club şi i s-au alăturat Dragoş Grigore şi Junior Morais, cei trei având, cumulativ, 20 de trofee în plamares.

La doi ani de când echipa giuleşteană a obţinut promovarea, aceştia nu doar că încă se află în lot, ci încă sunt şi oameni de bază, titulari, ai lui Adi Mutu.

”Cred că se va prelungi şi cu el”

Săpunaru şi Morais au semnat deja pe încă un an, până în 2024, cu Rapid, iar Grigore este şi el aproape de a îşi prelungi contractul, a dezvăluit Victor Angelescu.

Echipa nu e aşa bătrână. Vorbim de aceşti trei jucători. În rest, noi cred că avem o echipă destul de tânără. Cu Săpunaru şi Junior Morais am prelungit.

Cred că se va prelungi şi cu Dragoş Grigore, dar repet: asta e decizia lui Nico şi a staffului. Din ce ştiu eu. Nu putem să ne luăm după un singur meci.

Trebuie să ne uităm la tot ce s-a întâmplat într-un sezon şi să vedem ce jucători pot să ne ajute pentru la anul”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Angelescu a anunţat şi un posibil transfer de la CFR

În plus, finanţatorul Rapidului a vorbit şi despre posibilitatea de a mai fi aduşi jucători de la CFR Cluj, la fel ca în vara trecută, când au sosit trei, Marko Dugandzic, Vali Costache şi Florin Ştefan.

Angelescu a admis că mai există opţiunea de a sosi în Giuleşti fotbalişti din Gruia, dar a negat că rapidiştii ar avea vreun fotbalist al lui Petrescu pe ”radar” la momentul actual.

Poate vom mai lua jucători de la CFR Cluj. Am mai luat şi în trecut. Cred că avem doi-trei care au venit de la CFR Cluj. Sunt şi jucători de la Rapid care au ajuns la CFR, dar nu s-a discutat nimic.

Din ce mi-aţi spus, nu sunt pe lista noastră şi nu am avut nicio discuţie pentru vreun jucător cu CFR”, a mai spus Angelescu.

Afla mai multe despre: victor angelescu 

viewscnt
Articole similare