Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, propus pe banca tehnică a unei echipe cu patru Ligi ale Campionilor în palmares! O legendă a clubului îl susţine: ”Ar fi foarte mulţumită de el”

Hagi, propus pe banca tehnică a unei echipe cu patru Ligi ale Campionilor în palmares! O legendă a clubului îl susţine: ”Ar fi foarte mulţumită de el”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a fost propus de Bas Kuipers (28 de ani), fost jucător la Viitorul, pe banca tehnică a lui Ajax, iar Raphael van der Vaart (40 de ani) îl susţine pe ”Rege”, spunând că echipa din Amsterdam ar fi ”foarte mulţumită de el”.

Fost jucător la Viitorul în perioada ianuarie - august 2019, Bas Kuipers a plecat cu scandal de la Ovidiu, dar a ajuns până la urmă să aprecieze perioada petrecută sub comanda ”Regelui”.

În acest context, fundaşul lateral, în prezent căpitan al Go Ahead Eagles, din Eredivise, l-a propus pe Gică Hagi pe banca tehnică a lui Ajax, echipă aflată în criză la momentul actual.

Hagi, propus pe banca tehnică a lui Ajax

Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât şi pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă.

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aş fi Ajax, l-aş lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Este şi «Cruijffiaan», Cruijff este marele lui idol. Are o concepţie foarte frumoasă despre joc”, a declarat Bas Kuipers, la podcastul ”Fresia & Milan Parkeren de Bus”.

Raphael van der Vaart, legendă a celor de la Ajax, a vorbit despre posibilitatea ca Hagi să facă pasul la Amsterdam şi a dezvăluit că l-ar susţine pe acesta.

Raphael van der Vaart îl recomandă pe ”Rege” fostei sale echipe

Fostul mijlocaş de la Real Madrid şi Tottenham recunoscuse anterior, în excluisivitate pentru Orange Sport, că ”Regele” a fost unul dintre idolii săi din copilărie.

Pentru mine e o surpriză, dar una plăcută. Dacă antrenează precum a jucat, cred că Ajax va fi foarte fericită cu el. În acest moment, Ajax are multe probleme.

Sper că va veni un antrenor care va schimba multe. Poate el va reuşi. Nu ştiu cum e ca antrenor, dar ca jucător a fost incredibil  (n.r. îi recomanzi să meargă la Ajax?) Da!

Ajax e o echipă bună. Cred că toţi ar trebui să se ducă. (n.r. l-ai întâlnit vreodată?) Nu. Dar ar fi o onoare pentru mine. E unul dintre jucătorii mei preferaţi din toate timpurile”, a spus Rafael van der Vaart, în urma meciului de handbal Rapid - Gloria Bistriţa.

  • Patru tofee UCL are Ajax în palmares, în 1971, 1972, 1973 şi 1995

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare