Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK! Românul, pe lista unuia dintre cei mai bogaţi patroni de club din lume, cu o avere de 30 de miliarde €

Răzvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK! Românul, pe lista unuia dintre cei mai bogaţi patroni de club din lume, cu o avere de 30 de miliarde €

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) ar putea fi pe picior de plecare de la PAOK. Potrivit presei din Grecia, tehnicianul român se află pe lista lui Al Ain, formaţia aflată pe locul secund în prima divizie a campionatului din Emiratele Unite Arabe.

Revenit la PAOK în vara lui 2021, după ce mai avuse un mandat de succes la Salonic, în perioada 2017 - 2019, Răzvan Lucescu ar fi aproape de a doua plecare de la fosta campioană a Greciei.

Tehnicianul român reuşise să îi câştige lui PAOK doar al treilea titlu din istorie, în 2019, primul după o pauză de 34 de ani, dar nu a reuşit să repete performanţa după revenire.

Răzvan Lucescu ar putea fi pe picior de plecare din Grecia

Sezonul trecut, echipa din Salonic s-a clasat pe locul secund în campionat, în timp ce, în actuala stagiune, formaţia pregătită de Lucescu jr. se află pe poziţia a patra, cu doar o etapă rămasă.

S-a zvonit că cei de la PAOK ar fi dornici să renunţe la român, care mai are un an de contract cu clubul, iar presa din Grecia a anunţat că şi antrenorul ar putea fi interesat de despărţire.

Potrivit jurnaliştilor eleni, Răzvan Lucescu s-ar afla pe lista lui Al Ain, cea mai de succes echipă din istoria fotbalului din Emiratele Unite Arabe, care se află pe locul secund în campionat.

Formaţia are 14 titluri de campioană în palmares, de două ori mai multe decât Al Wasl, echipa aflată pe locul doi în clasamentul celor mai multe titluri, două dintre care au fost câştigate alături de Cosmin Olăroiu.

Patronul lui Al Ain, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Al Ain este deţinută de Mohamed Bin Zayed, preşedintele Emiratelor Unite Arabe, care are o avere estimată la 30 de miliarde de euro, avere care l-ar face aproximativ al 50-lea cel mai bogat om din lume.

Clubul ar avea trei opţiuni: Răzvan Lucescu, Marcello Gallardo, antrenorul care a impresionat pe banca tehnică a lui River Plate, şi Alfred Schreuder, tehnicianul dat afară de Ajax în ianuarie.

Al Ain a demarat căutările pentru un nou principal în contextul în care actualul antrenor, ucraineanul Sergiy Rebrov, nu este sigur că va semna prelungirea cu clubul.

Până să plece din Grecia, Răzvan Lucescu mai are de disputat finala Cupei, împotriva campioanei AEK Atena, pentru al doilea an la rând. Sezonul trecut, jucătorii pregătiţi de român au fost învinşi cu 1-0 de Panathinaikos.

Afla mai multe despre: paok 

viewscnt
Articole similare