Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boboc, la un pas de a semna cu o echipă cu pretenţii din Superligă, după ce a fost dat afară de FCSB! Ce negocieri ar fi avut loc

Boboc, la un pas de a semna cu o echipă cu pretenţii din Superligă, după ce a fost dat afară de FCSB! Ce negocieri ar fi avut loc

Superliga

Comentarii

Dat afară de Gigi Becali după doar jumătate de sezon la FCSB, Radu Boboc (24 de ani) este liber de contract şi acum, întrucât a reprezentat deja două echipe în acest sezon şi nu poate juca pentru o a treia. Totuşi, acest lucru nu l-a prevenit pe Adrian Mititelu din a îl oferta pe fundaş.

Titluar în naţionala U21 care a ajuns în semifinale la Campionatul European din 2019, lui Radu Boboc i se prevedea un viitor promiţător în fotbal, dar fundaşul doar a stagnat până acum.

După mai mulţi ani alături de Farul, Gică Hagi a decis să renunţe la acesta, când a primit o ofertă din partea lui Gigi Becali, iar echipa a avut parte de mult mai mult succes fără el.

Radu Boboc, la un pas de a semna cu U Craiova 1948, după ce a fost dat afară de Becali

Patronul FCSB era foarte interesat de Boboc întrucât acesta putea acoperi ambele flancuri ale apărării, dar, după doar 10 meciuri, Becali s-a ”lămurit” în legătură cu noul său jucător.

Radu Boboc a fost dat afară, iar singura opţiune pentru ca el să mai joace în acest sezon ar fi fost revenirea la Farul, dar ”Regele” nu a fost interesat de transfer.

Interesant este că, potrivit Prosport, jucătorul de 24 de ani ar mai fi avut o ofertă din Superligă în această iarnă, din partea celor de la U Craiova 1948.

Adrian Mititelu ar fi fost interesat de a îl aduce în Bănie pe Radu Boboc încă din iarnă, chiar dacă acesta nu mai putea evolua în acest sezon, pentru a îl ”securiza” pentru viitoarea stagiune.

Negocierile cu oltenii au picat

Mai exact, fotbalistul s-ar fi pregătit alături de noua echipă şi ar fi putut participa la meciuri amicale, dar nu ar fi putut fi inclus pe listele de înregistrare pentru competiţii oficiale.

Sursa citată susţine că, iniţial, jucătorul ar fi fost interesat de mutare, dar ar fi decis în cele din urmă să refuze propunerea lui Adrian Mititelu şi să aştepte până în vară.

Radu Boboc ar fi avut discuţii şi cu echipe din Polonia şi Austria şi ar dori, în acest punct al carierei, să facă pasul în străinătate, la cinci ani de la debutul în fotbalul mare.

  • Doar 10 meciuri a jucat Radu Boboc în tricoul FCSB, în perioada iunie - decembrie 2022
  • 200.000 de euro ar fi plătit Becali pentru fostul jucător al Farului, care a fost adus la ”pachet” cu Eduard Radaslavescu

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare