Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut pe impresarul pentru FCSB: "6 milioane de euro şi batem palma pentru Coman". E convins că Becali acceptă suma din străinătate | EXCLUSIV

A făcut pe impresarul pentru FCSB: "6 milioane de euro şi batem palma pentru Coman". E convins că Becali acceptă suma din străinătate | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Omul momentului la FCSB, Florinel Coman (25 de ani) pare a fi tot mai aproape de despărţirea de vicecampioană, după şase ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali. În direct la Orange Sport, după victoria roş-albaştrilor cu Sepsi, experţii Orange Sport au dezbătut preţul corect pentru ”Mbappe de România”.

Măcinat de accidentări pe parcursul ultimelor sezoane, Florinel Coman părea să îşi fi pierdut abilităţile care l-au făcut unul dintre cei mai bine cotaţi tineri jucători români, înainte de a îşi atinge potenţialul.

Noua ”perlă” a FCSB, Tavi Popescu, îi luase locul preferat în formula de start, în flancul stâng, iar, la un moment dat, se ajunsese să se vorbească despre un posibil transfer al lui ”Mbappe de România” la Chindia Târgovişte.

”Dacă FCSB primeşte atât, îi dă viteză imediat”

Dar şeptarul vicecampioanei a dat dovadă de determinare. Din cel mai joc punct al carierei, Florinel Coman a reuşit să se ridice în cel mai înalt, iar plecarea sa de la FCSB este iminentă.

Într-un interviu pentru Orange Sport, jucătorul de 25 de ani a recunoscut că îşi doreşte să facă pasul, într-un final, în străinătate, însă soarta sa depinde şi de patronul Gigi Becali.

În direct la Orange Sport, Viorel Moldovan şi Basarab Panduru au dezbătut care ar putea fi preţul corect pentru ”Mbappe de România”, în urma unei a doua părţi a sezonului de excepţie reuşită de acesta.

Moldovan consideră că şase milioane de euro ar fi o sumă mai mult decât rezonabilă pentru Florinel Coman, însă Panduru e de părere că FCSB ar putea obţine mai mult, datorită prestaţiilor sale.

Moldovan a făcut pe impresarul pentru FCSB

Udrea: Vio, ai spus că, dacă ai fi la un club, l-ai lua pe Coman cu şase milioane.

Moldovan: Da.

Udrea: Acum... face mai mult?

Moldovan: Nu, atât aş da, rămân consecvent.

Panduru: Dă cinci... că s-a gândit mai bine! Am pierdut un milion între timp.

Moldovan: Rămân consecvent, şase milioane şi batem palma.

Panduru: Crezi că îl vinde cu şase? Serios acum vorbind...

Moldovan: E o sumă corectă, frumoasă şi importantă pentru fotbalul românesc. Totuşi, vine din România, îl iei din România şi să dai... greu dai pe un jucător român mai mult de... s-a dat pe Man, cât s-a dat?

Panduru: Vio, nu mi se mai pare că greu dai, pe toată lumea s-au dat şase milioane. Pe Man, 11-13 milioane, pe Mihăilă, şase-şapte, pe Cicâldău, şase-şapte, păi pe toată lumea iei şase-şapte milioane.

Nu mi se pare că, dacă ai dat pe Cicâldău... la Mihăilă, probabil că ai văzut ceva, viteza aia din cale afară la un moment dat şi credeai că poţi să transformi în ceva. Dar la Cicâldău... Cicâldău a marcat goluri şi el la Craiova, dar şi când marca goluri, era mai bun decât Coman acum?

Udrea: Pare că nu.

Panduru: Pare că nu, dar Coman are momente când a dispărut total, mai ales după accidentarea aia...

Moldovan: Eu cred că dacă FCSB primeşte şase milioane pe masă, îi dă viteză imediat.

Panduru: I-au prelungit contractul, dar cred că ăsta este, de fapt, un ajutor pentru el, pentru că, în momentul în care ai 30.000 salariu, probabil că vrei să ţi-l facă 60.000, nu?

Când îl ai 10 (n.r. mii), se uită şi ăla <<Cât ai salariul? 10. Păi, îţi dau 20-25>>. Dar când îl ai 30, nu mai poţi să dai 40. De asta spun că e de fapt un ajutor pentru el, îl stimulează să mai joace bine. De fapt nu plăteşti tu nimic, că cred că ai şi ceva deja, o ofertă...

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare