Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a făcut o cerere oficială de ultim moment! Asul din mâneca lui Gigi Becali pentru a câştiga sigur titlul Superligii: "Acum eram la egalitate cu Farul"

FCSB a făcut o cerere oficială de ultim moment! Asul din mâneca lui Gigi Becali pentru a câştiga sigur titlul Superligii: "Acum eram la egalitate cu Farul"

FCSB

Comentarii

Odată cu apropierea finalului play-off-ului Superligii, FCSB încearcă să joace fiecare carte, pentru a câştiga titlul. În ultima sa intervenţie, finanţatorul Gigi Becali a anunţat că s-a făcut o cerere oficială, pentru a asigura liniştea pe final de campionat.

Prima decizie luată de Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul Superligii: "Am făcut cerere"

Cu arbitrajul condus de Kyros Vassaras atacat din toate părţile, FCSB a luat iniţiativa şi cere arbitri străini măcar în camera VAR. 

Finanţatorul Gigi Becali a anunţat că o cerere oficială a fost trimisă către FRF, dar e greu de crezut că aceasta va fi onorată. 

Indignat de Horaţiu Feşnic, afaceristul a anticipat cine va conduce de la centrul următoarele partide ale FCSB, cruciale pentru lupta la titlu cu Farul Constanţa, care în continuare menţine trei puncte avans. 

"Am făcut cerere pentru arbitri străini. Dacă va fi arbitrajul ca aseară (n.r. - în FCSB - Sepsi 3-1) cu Marcel Bîrsan, nu am nicio treabă. Probabil o să-l dea acum pe Colţescu şi Kovacs la următoarele două meciuri. Pe Dima nu îl dau, că e rudă. Nici nu-l cunosc bine, că cică are legătură cu Becali. Că Mache... Ce legătură are asta, mă? Ăsta şi Petrescu am văzut, că şi el a prins experienţă. 

Nici nu mai contează acum arbitrii străini. Eventual arbitri străini să fie la VAR, că nu mai contează. Pac, VAR, hopa... Aţi văzut ce înseamnă să fie Haţegan la VAR? Dacă era Haţegan la VAR, eram la egalitate cu Farul acum", a declarat Gigi Becali. 

În următoarea etapă din play-off, Rapid va primi vizita lui Sepsi, Craiova pe cea a CFR-ului iar campioana CFR se va deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbarbitri strainifcsb superligagigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare