Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ea e marea campioană din Superligă. Verdictul clar dat direct din Qatar de un fost internaţional al României: "Sunt sigur şi chiar mă bucură acest lucru" | EXCLUSIV

Ea e marea campioană din Superligă. Verdictul clar dat direct din Qatar de un fost internaţional al României: "Sunt sigur şi chiar mă bucură acest lucru" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Campioana României se vede clar din Qatar. Ovidiu Stîngă, unul dintre jucătorii emblematici ai Craiovei anilor '90, ştie deja ce se va întâmpla la finalul playoff-ului nebun din Superligă.

Plecat în ţările calde, Ovidiu Stîngă judecă la rece lupta la titlu din România. Îşi scoate pălăria în faţa lui Hagi, pe care-l vede sigur campion sezonul acesta. Ca antrenor la centrul de tineret al lui Al Sadd, Stîngă este un admirator al academiei "Regelui".

"Eu am spus de la început că Farul ia campionatul, pentru că echipa are stabilitate, a avut stabilitate în ultimii trei ani. Mă bucură faptul că sunt promovaţi jucători tineri. FCSB încă este în căutarea unui prim 11. E greu să facă ceva cât timp acolo nu se face numai şi numai fotbal" , a spus Ovidiu Stîngă pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: qatar 

viewscnt
Articole similare