Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată calculele la titlu, cu trei etape rămase din play-off. Farul se poate încorona campioană cu o singură victorie. CFR are nevoie de un miracol

Cum arată calculele la titlu, cu trei etape rămase din play-off. Farul se poate încorona campioană cu o singură victorie. CFR are nevoie de un miracol

Superliga

Comentarii

FCSB a reaprins lupta pentru titlul de campioană în Superligă, după victorie obţinută în meciul cu Sepsi, scor 3-1.

Roş-albaştrii s-au apropiat la trei puncte de liderul Farul, dar constănţenii sunt la mâna lor, fapt ce îi face clar favoriţi în lupta pentru titlu. CFR Cluj, echipa de pe locul trei şi campioana ultimelor cinci sezoane mai are şanse doar matematice.

Calculele pentru titlul de campioană în Superligă

  • Farul Constanţa: Poate câştiga trofeul, în cazul în care câştigă meciul cu FCSB de pe teren propriu, din penultima etapă. Chiar şi în cazul unei înfrângeri în meciul cu echipa bucureşteană, ”marinarii” pot triumfa în campionat, dacă vor câştiga celelalte două partide, cu Craiova şi CFR Cluj. Formaţia antrenată de Gheorghe Hagi are 46 de puncte şi nu a beneficiat de rotunjire.

  • FCSB: Este vitală victoria pe terenul Farului. Pe lângă un eventual succes la Ovidiu, roş-albaştrii au nevoie să profite de încă un pas greşit al constănţenilor. Echipa antrenată de Charalambous are 43 de puncte şi beneficiat de rotunjire.

  • CFR Cluj: Şansele echipei lui Dan Petrescu sunt minime. Clujenii au nevoie de maximum de puncte din cele trei meciuri rămase, FCSB să facă cel mult patru puncte, iar Farul maxim un egal. Gruparea din Gruia are 39 de puncte şi a beneficiat de rotunjire.

  • Rapid, Universitatea Craiova şi Sepsi nu mai au şanse matematic.

În următoarea etapă din play-off, Rapid va primi vizita lui Sepsi, Craiova pe cea a CFR-ului iar campioana CFR se va deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbfarulcfr 

viewscnt
Articole similare