Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A găsit FCSB atacant central în lipsa lui Compagno? Verdictul specialiştilor: "El ăsta e. Nu mi se pare număr 9" | EXCLUSIV

A găsit FCSB atacant central în lipsa lui Compagno? Verdictul specialiştilor: "El ăsta e. Nu mi se pare număr 9" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

David Miculescu (22 de ani) a fost atacantul central ales de FCSB pentru meciul cu Sepsi, în lipsa accidentatului Andrea Compagno (27 de ani). În ciuda faptului că a marcat, doi foşti internaţionali români nu sunt convinşi că poate fi o soluţie în acest moment.

I-a găsit FCSB postul lui David Miculescu? Părerea experţilor contrazice deciziile luate de banca tehnică

FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii. În minutul 28 FCSB a deschis scorul prin Miculescu, printr-o lovitură de cap a acestuia de lângă Safranko. 

Însă, evoluţia atacantului nu i-a convins pe experţii Orange Sport, Viorel Moldovan şi Basarab Panduru. 

În cele 43 de meciuri jucate la FCSB, unde a marcat de două ori şi a pasat decisiv de trei ori, David Miculescu a jucat în partea dreaptă a atacului şi în centrul ofensivei, iar Gigi Becali încă are răbdare cu jucătorul de 22 de ani, pentru care a plătit 1.7 milioane de euro. 

"Nu ştiu de unde să-l iau. Cred că şi el, şi clubul caută poziţia. Nu ştiu dacă poate evolua cu spatele la poartă. Sigur, a marcat, dar a marcat pe o fază statică. Vreau mai mult de la el", a declarat Viorel Moldovan. 

Basarab Panduru i-a urmărit evoluţiile de la UTA şi FCSB şi a tras concluziile, după aproape un sezon al lui David Miculescu la echipa bucureşteană. 

"Gândeşte-te la UTA. Dacă UTA îl voia atacant central, îl băga? El a început în stânga, termină în dreapta următorul an, iar la UTA joacă orice dar nu număr 9. Nu mi se pare număr 9 la FCSB. N-a jucat niciun meci bine. 

El ăsta e, care joacă ceva în stânga, dreapta, iar azi vârf. Azi i-a dat puţin direcţie mingii şi a marcat", a spus fostul component al naţionalei României. 

 

Afla mai multe despre: david miculescufcsbfcsb sepsi superliga 

viewscnt
Articole similare