Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum la Craiova? Nicolo Napoli: ”Eu pot pleca la altă echipă. Asta e viaţa de antrenor”. Probleme pentru un jucător: ”A plecat direct la spital”

Final de drum la Craiova? Nicolo Napoli: ”Eu pot pleca la altă echipă. Asta e viaţa de antrenor”. Probleme pentru un jucător: ”A plecat direct la spital”

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul formaţiei U Craiova 1948, Nicolo Napoli (61 de ani), a tras concluziile după meciul remiza ”albă” cu FC Hermannstadt.

U Craiova 1948 a încheiat la egalitate cu FC Hermannstadt, scor 0-0, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii.

La Sibiu, gazdele au fost aproape de gol in minutul 23, când portarul Grău a respins extraordinar lovitura de cap a lui Silviu Balaure.

Sibienii au căutat golul pe final de meci, dar asediul de la poarta lui Robert Popa a rămas fără rezultat.

Nicolo Napoli: ”Are o coastă ruptă. A plecat direct la spital”

La finalul partidei, Nicolo Napoli a fost mulţumit de rezultat, dar nu şi de evoluţia echipei şi a anunţat că portarul Ionuţ Gurău, care a fost schimbat la pauză, a ajuns direct la spital.

Mai mult, antrenorul italian a dat de înţeles că ar putea pleca de la Craiova la finalul acestui sezon.

”Nu sunt mulţumit, aşteptam mai mult de la echipa mea, dar nu am făcut un meci bun. În final, am câştigat un punct. Gurău e în spital, cred că are o coastă ruptă. A plecat direct la spital. 

Nu am jucat bine, nu am închis spaţiile cum ar fi trebuit, dar mergem acasă cu un punct. Fotbalistic, eu încerc să ajut echipa. Nu a fost un meci bun pentru noi, dar mergem înainte. 

Sunt liniştit, nu am presiune, nu am nimic. Nu ştiu, vedem ce se întâmplă la finalul campionatului. Nu e problemă, eu pot pleca la altă echipă, nu asta e problema. Asta e viaţa de antrenor, pot să mă duc în altă parte sau pot să plec acasă”, a declarat Napoli, după meci.

În urma acestui rezultat, Craiova are 32 de puncte şi este pe locul secund în play-out. FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: nicolo napolicraiova 

viewscnt
Articole similare