Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, uluit de atmosfera din Gruia: ”Cum să strige acolo ‘Hoţii, hoţii!’? S-a întors lumea cu fundul în sus ”

Mihai Rotaru, uluit de atmosfera din Gruia: ”Cum să strige acolo ‘Hoţii, hoţii!’? S-a întors lumea cu fundul în sus ”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, s-a declarat total suprins de faptul că suporterii celor de la CFR Cluj au scandat împotriva arbitrajului, duminică seară, în partida terminată la egalitate, scor 1-1.

CFR Cluj, campioană în ultimele cinci ediţii ale Superligii, a fost acuzată în mai multe rânduri de faptul că, de-a lungul timpului, au beneficiat din plin de ajutor arbitrilor pentru a obţine rezultate pozitive. Care, mai apoi, au ajutat-o să ridice trofee.

Mihai Rotaru, după meciul cu CFR Cluj: ”S-a întors lumea cu fundu-n sus!

Lui Mihai Rotaru nu i-a venit să creadă că suporterii acestei echipe, CFR Cluj, au ajuns să critice vehement arbitrajul, când au primit atât de mult ajutor, în trecut.

Clujenii au acuzat o poziţie de ofsaid la golul marcat de Andrei Ivan, din care Universitatea Craiova a egalat. De asemenea, ardelenii au mai solicitat şi o lovitură de la 11 metri, în actul secund, însă arbitrii au considerat că nu este cazul.

Mai în glumă mai în serios, am fost la meci aseară în Gruia şi a fost haios aşa să aud un stadion întreg strigând: ‘Hoţii! Hoţii!’ la CFR Cluj. Nu-mi venea să cred! Cum să strige acolo ‘Hoţii, hoţii!’?! N-au cum să zică aşa ceva”.

(n.r. - dacă a fost validat corect golul lui Ivan) E fără discuţie. Mi se par absolut nefondate toate acuzaţiile. Acolo ofsaid nu e din punctul meu de vedere. L-am auzit pe Cristi Balaj că tuşierul ar fi ridicat ofsaid. Nu e adevărat. Am fost pe stadion şi nu a ridicat. 

Nici vorbă de penalty! Acolo copilul e cu mâna în aceeaşi poziţie şi vine cu ea lipită de corp chiar dacă îl loveşte şi mingea i-a venit de foarte, foarte aproape, dar nu urmăreşte aria corpului.

Sunt frustraţi şi e normal să fie aşa. Dar aia a fost incredibilă! Chiar discutam în timpul meciului cum să strigi la CFR ‘Hoţii, hoţii!’. Înseamnă că s-a întors lumea cu fundu-n sus!”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: mihai rotarugruiacluj 

viewscnt
Articole similare