Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am vorbit cu cei de la CFR Cluj scurt". Gabi Tamaş a negociat lovitura pe final de carieră | EXCLUSIV

"Am vorbit cu cei de la CFR Cluj scurt". Gabi Tamaş a negociat lovitura pe final de carieră | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş (39 de ani) a rămas un fotbalist la mare căutare şi pe final de carieră. Pentru Orange Sport, fostul tricolor a dezvăluit că a negociat o mutare care l-ar fi adus în lupta pentru titlul Superligii şi, de asemenea, a spus de unde îşi găseşte motivaţia de a continua pe teren.

Gabi Tamaş putea rămâne în Superligă şi să se lupte pentru titlu cu CFR Cluj

Gabi Tamaş, Cristian Săpunaru, Mario Camora, Ciprian Deac sau Dragoş Grigore sunt câţiva dintre fotbaliştii care încă fac diferenţa în fotbalul românesc, în ciuda vârstei. Ultimii patru sunt în play-off-ul Superligii, acolo unde s-ar fi putut afla şi Gabi Tamaş.

În toamnă, imediat după ce a plecat de la Petrolul Ploieşti, unde a fost om de bază, Gabi Tamaş a purtat discuţii cu CFR Cluj, pentru transferul în Gruia. 

La acel moment, fundaşul central a analizat cu mare atenţie propunerea campioanei en titre şi a realizat că va avea o concurenţă acerbă cu titularii Yuri şi Andrei Burcă. Deoarece şi-a dorit să aibă minute garantate, la aproape 40 de ani, Gabi Tamaş a ales să semneze cu Concordia Chiajna, care a ţintit promovarea în prima ligă. 

"(n.r. - despre CFR Cluj). Nu ştiu dacă era Tamaş pe teren, pentru că ei au câştigat campionatele an de an şi au o echipă foarte bună. Acolo poate eram al treilea, al patrulea (n.r. - pe post). Cine ştie până mi se dădea o şansă după aia? 

Am vorbit cu cei de la CFR foarte scurt şi am ales să mă duc în altă parte (n.r. - la Concordia Chiajna). (n.r. - nu-ţi doreai să te lupţi pentru titlu?). Ba da, bineînţeles. Acolo trebuia să muncesc de două, trei ori mai mult ca să prind un loc de titular, vă daţi seama. 

Muncesc, muncesc, dar am ales să vin în altă parte", a declarat Gabi Tamaş pentru Orange Sport. 

  • 1975 de minute în 22 de meciuri, 3 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Gabi Tamaş în acest sezon, în care a evoluat pentru Petrolul şi Concordia. 

Cum reuşeşte să joace Gabi Tamaş şi la aproape 40 de ani

Din Liga 2, la Concordia Chiajna, Gabi Tamaş le-a predat o lecţie fotbaliştilor tineri. 

"Vreau să câştig orice joc, nu contează că joc cu ultima sau cu prima sau cu a doua sau cu a treia. Aş vrea să le transmit din ambiţia mea multor jucători, pentru că eu am ajuns să joc la vârsta pe care o am şi încă mai pot mă simt bine. Păcat că unii nu se uită în stânga şi în dreapta şi nu învaţă de la cei mai în vârstă, cum învăţam noi când eram tineri.

Aţi văzut foarte bine că şi eu m-am despărţit de multe cluburi, dacă am văzut că nu se pune osul la bătaie şi nu se vrea performanţă. Aici (n.r. - la Concordia Chiajna), de când am venit, am văzut că se vrea performanţă, iar cei din conducere mi-au demonstrat asta", a mai spus fostul fundaş al naţionalei României, care împlineşte 40 de ani în noiembrie. 

La prima aventură din Gruia, Gabi Tamaş a plecat după doar o săptămână

Pentru Gabi Tamaş, care a fost dorit de la Dan Petrescu pentru lotul de titlu, nu ar fi fost prima aventură la CFR Cluj. 

În octombrie 2013, fundaşul central a solicitat rezilierea contractului cu CFR Cluj, întrucât felul în care Gabi Tamaş îşi petrecerea timpul liber n-a fost pe placul preşedintelui Iuliu Mureşan. 

Pentru Gabi Tamaş au urmat mai multe luni în care a fost liber de contract din 2014 a mai evoluat pentru: Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj şi Petrolul până să ajungă la Concordia. 

Afla mai multe despre: gabi tamasgabi ramas cfr clujgabi tamas concordia chiajnatransfer gabi tamas 

viewscnt
Articole similare