Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Tamaş şi-a decis viitorul! Echipa pentru care va juca sezonul următor: ”Ne-am înţeles deja. Am promis, sunt un om de cuvânt” | EXCLUSIV

BREAKING | Tamaş şi-a decis viitorul! Echipa pentru care va juca sezonul următor: ”Ne-am înţeles deja. Am promis, sunt un om de cuvânt” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş (39 de ani) plănuiteşte să mai joace fotbal cel puţin încă un sezon, iar, după finalul play-out-ului Ligii 2, a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, că este foarte aproape de a semna prelungirea contractului cu Concordia Chiajna.

Pe 9 noiembrie, Gabi Tamaş urmează să împlinească 40 de ani, dar nici vârsta nu îl înduplecă pe fundaşul central să agaţe ghetele în cui, acesta plănuind să mai evolueze cel puţin încă un sezon.

După ce a ratat la limită play-off-ul alături de Concordia Chiajna în acest an, fostul ”tricolor” a decis să mai încerce o dată să obţină promovarea alături de trupa ilfoveană.

”Ne-am înţeles deja. Am promis, sunt un om de cuvânt”

După înfrângerea ruşinoasă cu Unirea Constanţa, jucătorul de 39 de ani a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în cadrul căruia a dezvăluit că şi-a decis viitorul.

Deşi ar mai avea şi alte propuneri, Tamaş şi-a dat cuvântul că va continua la actuala sa echipă, atât timp cât continuă în Liga 2 şi nu face pasul, din nou, în Superligă.

În cazul în care ar reuşit să obţină promovarea alături de Chiajna în stagiunea viitoare, Gabi Tamaş ar lua în calcul să îşi mai prelungească înţelegerea pe încă un an, adică să joace până la 41 de ani şi jumătate!

Tamaş şi-a decis viitorul

”(n.r. Ce se întâmplă cu Gabi Tamaş? Ultimul meci pentru Chiajna?) Nu. Mi s-a propus prelungirea, vom discuta săptămâna viitoare cu cei din conducere, sper să ne înţelegem, adică în mare parte ne-am înţeles deja.

(n.r. Rămâi în Liga 2?) Mie îmi place să joc fotbal, nu contează unde, prima ligă, liga a doua, nu contează unde. (n.r. Şi dacă vine vreo ofertă bună din prima ligă?) De unde ştii că nu am deja?

În caz că voi continua în Liga 2, sută la sută rămân la Concordia Chiajna, pentru că am promis celor de aici şi vreau să mă ţin de cuvânt. Adică să tragem la promovare la anul, după care mă voi lăsa sau voi continua în Liga 1 încă un an.

(n.r. Nu te-ar tenta să te duci acasă, la Braşov, unde se anunţă un proiect ambiţios?) M-ar tenta, dar eu sunt un om de cuvânt şi, când îmi dau cuvântul unei persoane, ma ţin de cuvânt”, a declarat Gabi Tamaş, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare