Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Următorul transfer” al unuia dintre ”granzii” Superligii! Fotbalistul dă lovitura după ce a impresionat în play-out: ”Chiar foarte, foarte bun” | EXCLUSIV

”Următorul transfer” al unuia dintre ”granzii” Superligii! Fotbalistul dă lovitura după ce a impresionat în play-out: ”Chiar foarte, foarte bun” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport înaintea partidei dintre Petrolul Ploieşti şi Chindia Târgovişte, Andrei Vochin şi MM Stoica au vorbit frumos despre unul dintre fotbaliştii revelaţie din play-out, Seniko Doua (21 de ani), care de abia a sosit în România în această iarnă.

Afectată de grave probleme financiare în urmă cu doar câteva luni, Petrolul a avut parte de o răsturnare de situaţia incredibilă, datorită sosirii lui Marian Copilu la club.

Fostul oficial de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova a readus stabilitate pe Ilie Oană, iar ”lupii galbeni” au reuşit deja să îşi asigure locul în Superligiă şi pentru sezonul viitor.

Trupa ploieşteană a fost, probabil, marea revelaţie din play-out, după ce a reuşit să lege neaşteptat mai multe rezultate bune şi să ajungă în fruntea clasamentului.

”Va fi următorul transfer al unei echipe mari de la noi”

Adevărul este că prahovenii au adus şi întăriri în această perioadă, nu mai puţin de nouă noi fotbalişti sosind la club în 2023, unii mai de succes, alţii mai puţin.

Paul Papp, Stefan Purtic, Jefferson şi Seniko Doua au sosit pe Ilie Oană şi au reuşit să se impună în primul 11, în timp ce Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu şi Ismael Diomande nu au făcut încă de ajuns pentru a ajunge la statutul de titulari.

Cele două mari ”rateuri” ale ”lupilor galbeni” au fost transferurile lui Cosmin Achim, care a plecat între timp din cauza scandalului cu pariurile, şi Iasmin Latovlevici, care ar fi părăsit de asemenea clubul, după o dispută cu fanii.

Dintre cele nouă transferuri ale Petrolului, Andrei Vochin şi MM Stoica au fost într-adevăr impresionaţi de Seniko Doua, jucătorul care ocupă banda dreaptă a ploieştenilor meci de meci.

Doua dă lovitura după ce a impresionat în play-out

Deşi de abia a fost adus din Coasta de Fildeş în ianuarie, Vochin consideră că Doua deja poate face pasul la o echipă mai importantă şi că va fi următorul transfer al unei formaţii mari din România.

Doua mi se pare... cred că va fi următorul transfer al unei echipe mari de la noi, eu aşa cred. Asta nu ştiu, ce vârstă are, dar mi se pare unul dintre străinii buni din România”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Ofensiv, chiar foarte, foarte bun”, a adăugat MM Stoica.

Afla mai multe despre: seniko doua 

viewscnt
Articole similare