Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf ar fi extrem de interesat de unul dintre cei mai bine cotaţi tineri jucători din Superligă! Transferul care ar fi dorit de Neftci Baku

Reghecampf ar fi extrem de interesat de unul dintre cei mai bine cotaţi tineri jucători din Superligă! Transferul care ar fi dorit de Neftci Baku

Transferuri

Comentarii

Antrenorul lui Neftci, Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), ar fi extrem de interesat de transferul unuia dintre cei mai bine cotaţi tineri fotbalişti români. Presa din Azerbaidjan a anunţat că formaţia din Baku ar lua serios în calcul transferul acestuia, în vederea sezonului viitor.

Ajuns pe banca tehnică a lui Neftci la începutul acestui sezon, la foarte scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un prim sezon de uitat în Azerbaidjan.

Deşi avea ca obiectiv câştigarea titlului, formaţia pregătită de tehnicianul român se află, cu patru etape rămase, pe locul al treilea, la nu mai puţin de 20 de punct de liderul Qarabag.

Reghecampf ar fi extrem de interesat de unul dintre cei mai bine cotaţi tineri jucători din Superligă

S-a zvonit că Laurenţiu Reghecampf ar urma să fie dat afară de club, însă conducerea s-ar fi răzgândit şi ar fi decis să îi mai acorde acestuia un sezon pentru a îşi atinge obiectivele.

Iar, potrivit presei din Azerbaidjan, Neftci Baku ar fi pus ochii pe un fotbalist român, probabil la sugestia antrenorului, pe care ar lua în calcul să îl transfere în vară.

Este vorba despre Claudiu Petrila (22 de ani), fotbalist care a debutat şi în naţionala mare, dar care este om de bază la selecţionata de juniori, care va juca la Euro, la Bucureşti, în vară.

Deşi nu a reuşit cel mai strălucit sezon în Gruia, ieşind din graţiile lui Dan Petrescu, Claudiu Petrila încă este cotat la două milioane de euro şi este văzut ca un fotbalist cu mare potenţial.

Sumă uriaşă cerută de CFR pentru Petrila

Campioana visează să obţină cinci milioane de euro pentru fotbalistul său, dar, luând în calcul prestaţiile din această stagiune, este greu de crezut că azerii ar fi dispuşi să plătească atât.

În schimb, cei de la CFR Cluj ar fi, cel mai probabil, foarte interesaţi să renunţe la Claudiu Petrila, înainte ca, inevitabil, cota sa de transfer să înceapă să se ”prăbuşească”.

  • 123 de meciuri, 14 goluri şi 10 pase decisive a însumat Petrila în tricoul CFR-ului
  • Patru titluri de campion are fotbalistul alături de formaţia din Gruia

Afla mai multe despre: claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare