Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Messi poate ajunge în Prermier League în această vară. Un club uriaş s-a înscris în cursa pentru semnătura argentinianului

Surpriză de proporţii! Messi poate ajunge în Prermier League în această vară. Un club uriaş s-a înscris în cursa pentru semnătura argentinianului
Comentarii

Lionel Messi poate semna cu Chelsea în această vară, după ce înţelegerea argentinianului cu PSG va expira.

”La Pulga” este ca şi plecat de la Paris, după ce conducerea campioanei Franţei l-a suspendat două săptămâni, din cauza faptului că argentinianul a plecat în Arabia Saudită şi nu s-a prezentat la antrenamentele echipei sale. Deşi Barcelona şi Al Hilal păreau singurele variante posibile pentru viitorul lui Messi, Anglia poate fi destinaţia surprinzătoare pe care argentinianul ar putea să o urmeze în vară.

De asemenea, Messi a intrat în dizgraţia fanilor de pe Parc des Princes, care l-au huiduit şi i-au cerut plecarea de la PSG.

Messi este dorit de Chelsea

Conform cotidianului londonez Football.london, Chelsea se gândeşte să îl aducă pe Messi pe Stamford Bridge în această vară. Londonezii mizează pe faptul că, argentinianul şi-ar dori să îşi continuie cariera în Europa, iar FC Barcelona, clubul de care-l leagă o mare parte din succesul său, are probleme financiare, fapt ce ar îngreuna o eventuală revenire a lui Messi pe Camp Nou.

Chelsea a fost foarte aproape să-l transfere pe Messi în urmă cu nouă ani, dar mutarea nu s-a realizat din cauza ataşamentului ce-l lega pe argentinian de oraşul Barcelona.

Sezon dezastruos pentru Chelsea

Deşi a realizat transferuri de 600.000.000 de euro, Chelsea se află pe locul 12 în Premier League şi este mai aproape de retrogradare decât de poziţiile de cupă europeană. în Liga Campionilor, gruparea de pe Stamford Bridge a fost eliminată în sferturi de Real Madrid. În ultimele cinci partide de campionat, Chelsea nu a bifat nicio victorie şi are patru înfrângeri consecutive. 

În acest sezon, Messi a marcat 20 de goluri şi a oferit 19 pase decisive pentru PSG în toate competiţiile.

 

 

Afla mai multe despre: messipsgchelsea 

viewscnt
Articole similare