Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ar vrea să preia echipa finului său. Va reuşi? ”Cred că ar accepta un ajutor din partea dânsului, dar să dea echipa nu cred”

Gigi Becali ar vrea să preia echipa finului său. Va reuşi? ”Cred că ar accepta un ajutor din partea dânsului, dar să dea echipa nu cred”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat că, dacă vinde FCSB, o preia pe FC Voluntari de la finul său, Florentin Pandele, care este primarul Voluntariului.

Din nou, Gigi Becali a anunţat că FCSB este de vânzare. A mai făcut-o şi în anii trecuţi, dar până la urmă echipa tot la el a rămas.

Acum, Gigi Becali spune că, dacă o vinde pe FCSB, nu se retrage din fotbal, ci ar vrea să investească la FC Voluntari, care este controlată din umbră de Florentin Pandele, finul său.

Ce spun cei de la FC Voluntari despre posibilitatea ca Gigi Becali să ajungă patronul lor

În această perioadă, Gigi Becali a agitat apele după ce a anunţat că o vinde pe FCSB. Ideea nu este nouă şi nici în trecut n-a vrut să se despartă de clubul pe care-l deţine din 2003, în ciuda unor oferte.

Însă Gigi Becali susţine că, dacă va vine clubul, nu vrea să se retragă din fotbal.

Omul de afaceri din Pipera a spus că s-ar muta cu arme şi bagaje la FC Voluntari: ”Iau Voluntariul şi devin campion în primul an, ca să arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal”, a spus Gigi Becali.

Însă Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, este de părere că Florentin Pandele - care este primar în localitate şi finul lui Gigi Becali - nu ar vrea să renunţe la echipă.

În schimb, susţine că Gigi Becali ar fi bine primit ca sponsor:

”Eu nu cred (n.r că Florentin Pandele ar da echipa). Ca să fac o glumă, poate că singura şansă să câştige domnul Becali titlul e să vină la Voluntari.

Văd că de 8 ani nu a mai câştigat şi probabil îşi doreşte o nouă provocare.

Eu cred că ar accepta un ajutor din partea dânsului, dar să dea echipa nu cred”, a declarat Bogdan Bălănescu la Fanatik.

Florentin Pandele spune totuşi că ar renunţa la club: ”Este o veste extraordinară”

Primar în Voluntari, Florentin Pandele controlează din umbră atât clubul de fotbal, cât şi clubul sportiv cu acelaşi nume.

Întrebat dacă i-ar preda echipa lui Gigi Becali, Florentin Pandele a declarat că ar fi entuziasmat de o astfel de colaborare şi ar fi dispus să facă un pas în spate:

”Dacă într-adevăr domnul Gigi Becali are această intenţie de a veni la noi, la FC Voluntari, atunci este o veste extraordinar de bună, mai ales că dânsul trăieşte de zeci de ani aici.

Oricine vine şi investeşte sume de bani la acest club va fi cu siguranţă foarte bine primit! Ce pot să vă spun este că eu sunt pregătit să ajung la final cu fotbalul”, a spus Florentin Pandele pentru ProSport.ro.

Afla mai multe despre: florentin pandele 

viewscnt
Articole similare