Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa a pierdut un titular, în plină luptă pentru titlu! Problema lui Gică Hagi: "Nu cred că va mai fi apt"

Farul Constanţa a pierdut un titular, în plină luptă pentru titlu! Problema lui Gică Hagi: "Nu cred că va mai fi apt"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a anunţat o veste rea dinspre echipă, înaintea meciului cu Rapid Bucureşti, din play-off-ul Superligii.

Gică Hagi e nevoit să câştige titlul Superligii fără un titular cu 33 de meciuri în acest sezon

Gică Hagi e pe primul loc al Superligii, la trei puncte în faţa locului secund, FCSB, iar în etapa următoare Farul Constanţa primeşte acasă Rapid Bucureşti, sâmbătă, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orange Sport. 

Însă, "marinarii" vor opera o schimbare forţată în primul 11. Mihai Popescu (29 de ani), titularul din centrul apărării, s-a accidentat şi Gică Hagi nu crede că fotbalistul va mai apărea până la finalul sezonului. 

”Din păcate, săptămâna trecută l-am pierdut pe Gustavo, iar săptămâna asta l-am pierdut şi pe Popescu. O problemă la genunchi. Încă nu ştim clar cât va sta, dar nu cred că va mai fi apt pentru aceste ultimele patru meciuri”, a declarat Gică Hagi.

De asemenea, Gică Hagi vrea încă trei puncte, pentru a menţine distanţa faţă de FCSB şi CFR Cluj. 

Rapid e o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor care a arătat că are un potenţial foarte mare. Noi şi Rapid suntem echipele care au arătat că putem să ne batem cum cele mai bune echipe din România, care au arătat că îşi propun să câştigăm campionatul”, a mai spus Gică Hagi. 

 

Afla mai multe despre: farul rapidgica hagimihai popescuaccidentare mihai popescu 

viewscnt
Articole similare