Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie după titlul lui Napoli! Un tânăr a murit şi peste 200 de persoane au fost rănite în timpul sărbătoririi câştigării titlului în Serie A

Tragedie după titlul lui Napoli! Un tânăr a murit şi peste 200 de persoane au fost rănite în timpul sărbătoririi câştigării titlului în Serie A

Serie A

Comentarii

Un tânăr de 26 de ani a murit noaptea trecută, la Napoli, unde străzile s-au umplut cu oameni care au sărbătorit câştigarea titlului în Serie A de către SSC Napoli. Tânărul a murit împuşcat. Alte peste 200 de persoane au fost rănite, relatează presa italiană.

Vincenzo Costanzo a murit lovit de gloanţe în apropiere de Piazza Volturno. Au fost loviţi de gloanţe şi partenera sa şi alţi doi tineri, care au ajuns la spital.

A ajuns la spital şi o tânără de 20 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie cerebrală după ce a fost doborâtă pe straadă. În cazul său, prognosticul medicilor este rezervat.

În total, 203 persoane s-au prezentat la spitalele din Napoli noaptea trecută. Unii fani prezentau tăieturi de cuţit sau răni provocate de petarde. S-au înregistrat şi persoane care au suferit crize de panică sau de astm, oameni cu fracturi, dar şi un caz de supradoză de cocaină.

La Udine, unde Napoli a câştigat titlul după meciul cu Udinese, pe teren s-au înregistrat scene de violenţă. Au fost răniţi opt oameni, dintre care doi au ajuns la spital.

 

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare