Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Feşnic, OUT! Prima decizie drastică luată de Vassaras după scandalul din Rapid - FCSB

ULTIMA ORĂ | Feşnic, OUT! Prima decizie drastică luată de Vassaras după scandalul din Rapid - FCSB

FCSB

Comentarii

Deciziile luate de centralul Horaţiu Feşnic la Rapid Bucureşti - FCSB, 1-0, în Superligă, în urmă cu două săptămâni, au avut ecou în cele din urmă. Conform ultimelor informaţii, arbitrul ar fi fost pedepsit dur de CCA.

Kyros Vassaras s-a hotărât ce se întâmplă cu Horaţiu Feşnic, după deciziile luate în Rapid - FCSB

La FCSB a fost iureş în ultimele două săptămâni, în care finanţatorul Gigi Becali a anunţat că a cedat acţiunile şi că vrea să vândă clubul, în timp ce managerul general Mihai Stoica a criticat sistematic arbitrajul. 

Totul după Rapid Bucureşti - FCSB 1-0, în play-off-ul Superligii, când centralul Horaţiu Feşnic a luat decizii controversate la atacul lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman şi intrarea lui Dragoş Grigore Andrea Compagno, acţiuni în urma cărora FCSB a criticat în termeni duri arbitrajul. 

În cele din urmă, Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, ar fi luat o decizie drastică la adresa lui Horaţiu Feşnic. 

Conform Fanatik, arbitrul Horaţiu Feşnic ar urma să plătească scump pentru deciziile luate în meciul din Giuleşti. 

Din primele informaţii, Horaţiu Feşnic a fost oprit de la delegări pe o perioadă nedeterminată, iar sursa citată anunţă că sunt şanse mici ca el să mai apară la centru în acest sezon, în care mai sunt doar câteva etape din play-off-ul Superligii. 

În ciuda unei prime luări de poziţie în care a încercat să justifice deciziile luate de Horaţiu Feşnic la Rapid - FCSB, Kyros Vassaras a revenit cu o precizare, după conferinţa de presă. 

„Deşi niciunul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă nu mi-a adresat această întrebare, aş dori să precizez faptul că prestaţia arbitrului partidei Rapid – FCSB a fost sub nivelul aşteptărilor CCA, din cauza controlului disciplinar (lipsa sancţiunilor disciplinare pe durata jocului)”, a transmis Vassaras.

După ce a fost contactat de Gigi Becali, Horaţiu Feşnic a oferit şi o primă reacţie

Arbitrul găsit vinovat de FCSB a stârnit furia lui Gigi Becali, care nu s-a putut abţine şi l-a contactat pe Horaţiu Feşnic, dar şi pe Răzvan Burleanu, care în schimb i-a blocat numărul de telefon.

Totuşi, la câteva ore distanţă de la derby-ul din Giuleşti, Horaţiu Feşnic a oferit o primă reacţie plină de regrete printr-un apropiat

Afla mai multe despre: horatiu fesnickyros vassarasgigi becalirapid fcsb 

viewscnt
Articole similare