Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Feşnic după ce a revăzut faza incriminată de FCSB! Ce s-a întâmplat, de fapt, dă totul peste cap: "Asta a transmis unor apropiaţi"

Prima reacţie a lui Feşnic după ce a revăzut faza incriminată de FCSB! Ce s-a întâmplat, de fapt, dă totul peste cap: "Asta a transmis unor apropiaţi"

FCSB

Comentarii

Apar noi informaţii despre meciul din weekend care a provocat controverse în Superligă, Rapid - FCSB. Gigi Becali şi Mihai Stoica au pus tunurile pe arbitrul Horaţiu Feşnic, iar acum detalii despre perspectiva centralului au ieşit la suprafaţă.

Horaţiu Feşnic, făcut principala ţintă din arbitrajul românesc de FCSB

Rapid Bucureşti - FCSB, scor 1-0, în etapa a cincea a play-off-ului Superligii a fost în centrul controverselor, din cauza deciziilor de arbitraj luate de brigada condusă de la centru de Horaţiu Feşnic. 

După ce a considerat că a fost nedreptăţit, Gigi Becali a provocat o serie de evenimente fără precedent. Gigi Becali a anunţat că se retrage de la FCSB şi l-a atacat pe Horaţiu Feşnic, în timp ce Mihai Stoica va ocupa un alt post la FCSB. 

De asemenea, cumpărători pentru FCSB ar exista deja, deşi Gigi Becali a apelat la trei persoane apropiate pentru a ceda FCSB

Conspiraţia acuzată de Gigi Becali a plecat de la deciziile luate de Horaţiu Feşnic şi ceilalţi arbitri delegaţi în Giuleşti. 

În minutul 4, intarea dură a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman a fost sancţionată cu galben de central, iar faza a dus la o reacţie dură a lui Mihai Stoica la adresa fotbalistului rapidist

Apoi, FCSB a cerut eliminare şi la intrarea lui Dragoş Grigore, dar la final Rapid a rămas cu cele trei puncte şi toţi jucătorii în teren. 

Cum a reacţionat Horaţiu Feşnic când a revăzut intrarea lui Onea la Coman: "Aştepta din camera VAR. Regretă"

Informaţii importante au fost furnizate în urmă cu câteva ore. Se pare că centralul a revăzut ce decizii a luat de-a lungul celor 90 de minute din Rapid Bucureşti - FCSB şi a ajuns la concluzia că a luat decizia greşită atunci când nu l-a eliminat pe Răzvan Onea. 

De asemenea, cei din camera VAR nu l-ar fi chemat la monitor, pentru a analiza faza, deşi Horaţiu Feşnic aştepta un semn în acest sens. 

"Gigi Becali a fost extrem de supărat. E şi normal. Nici nu puteai privi imaginile. Ce am aflat noi, aşa, din surse, că nu prea poţi să vorbeşti cu oameni de la CCA. Mai degrabă vorbeşti cu Papa. 

Feşnic a aşteptat un semn de la Vidican, la faza asta cu Onea. Vidican (n.r. - din camera VAR) nu i-a transmis nimic şi Feşnic a transmis unor apropiaţi că aştepta o reacţie din camera VAR. Şi acum regretă că nu a dat roşu", a spus moderatorul Vlad Măcicăşan, conform Primasport.ro

Gigi Becali i-a aflat numărul lui Feşnic şi i-a dat mesaj! Arbitrul l-a enervat mai rău: "Băi, îl iertam. Îţi dai seama?"

Afla mai multe despre: horatiu fesnicrapid bucuresti fcsbgigi becalimihai stoicahoratiu fesnic rapid fcsb 

viewscnt
Articole similare