Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde s-a ajuns?! Ofertă de 25 de milioane de euro refuzată pentru românul momentului în străinătate. "Vor 40 de milioane. Bate recordul lui Mutu"

Unde s-a ajuns?! Ofertă de 25 de milioane de euro refuzată pentru românul momentului în străinătate. "Vor 40 de milioane. Bate recordul lui Mutu"
Comentarii

Impresarul Florin Manea susţine că unul dintre jucătorii pe care-i reprezintă va doborî recordul stabilit de transferul lui Adrian Mutu. Pentru Radu Drăguşin (21 de ani) ar fi venit, deja, o ofertă de 25 de milioane de euro, care a fost refuzată, întrucât ţinta e de 40 de milioane de euro.

Radu Drăguşin impresionează în Italia

Format de Juventus, fundaşul naţionalei României, Radu Drăguşin, a prins spaţiul de afirmare la Genoa, în Serie B. El este om de bază în acest sezon în care echipa se îndreaptă spre promovarea în Serie A, a marcat patru goluri şi e "stâlpul" apărării, cu 34 de apariţii. 

"Chiar am vorbit şi cu Gilardino, şi cu cei de acolo. Sunt nu mulţumiţi, foarte mulţumiţi de el. S-a impus! A început să şi marcheze. Ca fundaş să dai patru goluri... Şi în Italia. Are nişte cifre senzaţionale! Telefonul sună în continuu. Merită tot ce i se întâmplă! Munceşte la fel de mult. A rămas la fel de modest. Cred că s-a impus şi nu cred că se va mai pune problema să nu fie la naţionala mare. Eu zic că va fi următorul căpitan pe mulţi ani al naţionalei României, mai ales la modul cum se pregăteşte şi cât de serios este. Sunt mândru că-l reprezint! Deja glumeam cu el că valoarea lui depăşeşte valoarea mea ca impresar. Zic <<Trebuie să te ajung din urmă!>>", a declarat Florin Manea. 

Un fotbalist român poate fi transferat pe o sumă record: "Mi s-a comunicat suma de 40 de milioane de euro"

Genoa are clauză de cumpărare de definitivă, la finalul acestui sezon, iar Florin Manea susţine că Juventus deja îl regretă. Mai mult, deja în jurul lui Radu Drăguşin se învârt sume ameţitoare de transfer. 

"Planul nostru, al meu şi al lui, în mod normal este ca el să continue la Genoa, dar, în condiţiile în care ţi-am arătat unele dintre cele interesante sunt nişte cluburi mari, pe care e greu să le refuzi... 

Mie mi s-a comunicat suma de 40 de milioane de euro. A fost o echipă care chiar a oferit 25 de milioane şi au refuzat. Costă! Fundaşîi centrali costă! Au ajuns să coste foarte mult! Dacă Maguire a costat 80 de milioane... Nu prea vrea să se transfere în Italia. Dacă ar fi să se transfere, ar vrea să meargă în Anglia. Este un campionat care îi place. Eu cred că i se potriveşte.

Va bate recordul lui Mutu 100%! Recordul de cel mai scump jucător român transferat vreodată",  a adăugat impresarul român, despre Radu Drăguşin. 

"Sincer, da. Îl regretă Juventus. Am vorbit cu cineva de acolo. Chiar mi-au transmis că s-au grăbit. Au fost şi nişte probleme atunci, cu plus valenţele... A fost un pic de haos. Există un regret, mai ales că el a fost crescut de ei. El ţine legătura în continuare şi cu foştii jucători cucare a fost coleg, cu Chiellini şi... Sunt oameni de la care aşteaptă întotdeauna câte un sfat. Nu cred că e o probemă ca Genoa să nu achite suma, să se întoarcă la Juventus, dar nu are cum", a mai spus Florin Manea. 

Radu Drăguşin, în atenţia mai multor cluburi din Premier League. Fundaşul român s-ar putea transfera la vară

 

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin maneatransfer radu dragusin 

viewscnt
Articole similare