Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ce faci?”. Cel mai valoros jucător al FCSB, desfiinţat de Panduru după ce a şocat în derby-ul cu Rapid | VIDEO EXCLUSIV

”Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ce faci?”. Cel mai valoros jucător al FCSB, desfiinţat de Panduru după ce a şocat în derby-ul cu Rapid | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a recunoscut că a fost şocat de Darius Olaru (25 de ani) în derby-ul Rapid - FCSB şi l-a desfiinţat pe acesta pentru felul în care a procedat la o fază de atac a giuleştenilor.

Cel mai bine cotat fotbalist nu doar al FCSB, ci din întreaga Superligă, cu o valoare de 5,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt, Darius Olaru a livrat o prestaţie modestă în derby-ul cu Rapid, pierdut de vicecampioană cu scorul de 1-0.

Căpitanul roş-albastru nu a avut mai nicio realizare în timpul meciului, însă tot a fost lăsat pe teren pe tot parcursul celor 90 de minute, în detrimentul altor fotbalişti care ar fi putut influenţa jocul.

”Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ce faci?”.

Olaru nu a fost nici măcar la nivelul său uzual din ultima perioadă, iar Basarab Panduru l-a desfiinţat pe acesta după ce a văzut ce a putut să facă în derby-ul cu Rapid.

Pe finalul primei reprize, internaţionalul român a pierdut mingea la mijlocul terenului, însă, în loc să alerge în spate pentru a o recupera, s-a dat bătut şi a început să meargă, lăsându-şi colegii să se ocupe de pericol.

Deşi faza nu a oferit nimic Rapidului până la urmă, Basarab Panduru tot a fost şocat de decizia luată de Olaru şi a recunoscut că nu se aştepta la aşa ceva din partea sa.

Cel mai valoros jucător al FCSB, desfiinţat de Panduru după ce a şocat în derby-ul cu Rapid

Asta să ştii m-a surprins, aici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Ce spuneam noi de el până acum?

Are un gol, are puţine pase de gol, dar nu e o problemă, că aleargă, face, aleargă pentru pentru toată lumea şi când unul nu aleargă, el aleargă...

Bă, să pierzi mingea la mijlocul terenului şi ia uitaţi-vă... ce e asta? De la el nu mă aşteptam la aşa ceva.

Căutam să îi găsim nişte scuze, nu dai gol că fugi pentru toată lumea, că nu ştiu ce.

Dar uită-te, la meciul ăsta atât de important, tu ce faci? Tu îi laşi pe ăştia să se ducă spre poartă şi tu...

Eu nu îmi aduc aminte de un jucător care plânge pe teren mai mult decât el, o fi lovit la fiecare minge, nu ştiu, dar într-una să ceri...

Bă, şi pe vremea mea te loveau, dar te ridicai, te duceai, aşteptai să mai dai de el.

Normal că aşa ar trebui să fie un căpitan... mie îmi pare rău de el, pentru că ţin la jucătorii ăştia care fac, care aleargă.

Dar trebuie să le spunem că nu e ok ce fac, că dacă eu îi spun că e bine, că aşa trebuie să faci, înseamnă că am eu o problemă.

Nu e bine, nu trebuie să faci aşa, pune mâna şi fă, ce e asta?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare