Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revenire şoc în Superligă! Mircea Rednic a semnat şi se întoarce pe banca tehnică, la un an şi jumătate după despărţirea de Dinamo

OFICIAL | Revenire şoc în Superligă! Mircea Rednic a semnat şi se întoarce pe banca tehnică, la un an şi jumătate după despărţirea de Dinamo

Superliga

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de Dinamo, din finalul lui 2021, Mircea Rednic (61 de ani) a revenit oficial pe banca tehnică, după ce a semnat un contract cu UTA Arad, pentru a îi lua locul tocmai demisului Laszlo Balint (44 de ani).

Dat afară de Dinamo în decembrie 2021, mai exact de Iuliu Mureşan, administrator special al clubului în acea vreme, din pricina rezultatelor modeste, Mircea Rednic nu mai revenise pe banca tehnică până acum.

”Puriul” a plecat cu scandal din Ştefan cel Mare, în ciuda faptului că rezultatele echipei păreau să îi dea dreptate lui Mureşan, care a avut şi alte plângeri în legătură cu experimentatul antrenor.

Revenire şoc în Superligă

Un singur meci reuşise să câştige Rednic în al cincilea mandat al său pe banca tehnică a lui Dinamo, acesta remarcându-se mai des prin atacurile la adresa propriilor jucători.

După ce a petrecut ultimul an şi jumătate pe bară, timp în care ar fi refuzat mai multe oferte importante, conform propriilor cuvinte, Mircea Rednic a revenit în fotbal, în Superligă.

UTA Arad este echipa care a decis să se încreadă în antrenorul de 61 de ani, iar numirea sa a fost anunţată la scurt timp după ce fusese confirmată despărţirea de Laszlo Balint.

Prin intermediul unui comunicat oficial, clubul arădean i-a ”pictat” un portert favorabil ”Puriului”, dezvăluind că acesta nu a semnat doar până în vară, ci până la finalul sezonului viitor.

Mircea Rednic a semnat cu UTA Arad

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi (n.r. marţi), contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024.

Îi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, se arată în mesajul postat de UTA, pe site-ul oficial.

La momentul actual, ”textiliştii” se află pe antepenultimul loc din Superligă, care duce la barajul de menţinere/promovare, la doar un punct de FC Argeş, ocuptanta locului nouă, care ar duce direct în Liga 1,  dar la şapte de FC Voluntari, prima formaţie de deasupra liniei roşii.

În ciuda parcursului dezastruos din campionat, UTA Arad a reuşit să ajungă în semifinalele Cupei României, iar miercuri se va duela cu U Cluj pentru un loc în ultimul act.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare