Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea nu şi-a putut ascunde zâmbetul după victoria cu UTA: ”E o gură de oxigen, mi-a plăcut că jucătorii nu au cedat, ne dă moral”

Toni Petrea nu şi-a putut ascunde zâmbetul după victoria cu UTA: ”E o gură de oxigen, mi-a plăcut că jucătorii nu au cedat, ne dă moral”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a reuşit să obţină o victorie extrem de importantă în a cincea etapă a play-out-ului Superligii, scor 2-1, împotriva echipei aflate imediat în urma sa, UTA Arad. Dâmboviţenii s-au apropiat la doar un punct de prima formaţie de deasupra liniei.

Chindia Târgovişte a reuşit să facă un pas extrem de important către salvare în a cincea etapă a play-out-ului, după ce a învins-o pe UTA Arad, scor 2-1.

Echipa pregătită de Toni Petrea se afla pe primul loc de baraj, la un punct în faţa arădenilor, şi a reuşit să se desprindă de ”textilişti” şi să se apropie la doar un punct de U Cluj şi Voluntari, ultimele echipe de deasupra liniei.

Toni Petrea nu şi-a putut ascunde uşurarea după victoria cu UTA

Prezent la flash-interviu după meci, antrenorul Chindiei nu şi-a putut ascunde zâmbetul şi uşurarea, fiind extrem de fericit că echipa sa a reuşit să scape cu toate punctele.

Petrea a punctat, însă, că mai sunt patru meciuri de jucat şi că prezenţa la baraj nu asigură neapărat menţinerea Chindiei în Superligă.

Două echipe în suferinţă, în căutare de puncte, cred că am facut un joc bun, mi-a placut atitudinea şi faptul că jucătorii nu au cedat. E o victorie care ne dă moral. Mai sunt patru meciuri, din care trebuie să scoatem cât mai mult.

”E o gură de oxigen”

Chiar am vorbit cu el înainte de joc, era foarte abătut după meciul de la Piteşti, când a ratat şanse mari, i-am zis că asta e meseria atacantului, să nu laşi o ratare să te afecteze foarte tare. Azi i-a ieşit, din fericire pentru noi.

Diferenţa se va face la atitudine, concentrare şi un pic de şansă. Mai sunt patru etape. E o gură de oxigen, ne-am ridicat un pic, dar mai sunt patru jocuri foarte dificile. Trebuie să ne pregătim şi să aliniem un prim 11, în primul rând, apt şi refăcut.

Cine ajunge la baraj... sunt două meciuri, se poate întâmpla orice, nu mai contează nivelul valoric, intervine o stare, o euforie din partea celor care au ajuns pe loc de baraj din Liga 2, se poate întâmpla orice, dar nu mă gândesc până acolo”, a declarat Toni Petrea, după victoria cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare