Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă demitere în Superligă! Aflată la un pas de retrogradare, echipa a mai dat afară un antrenor. Ultimul rezultat i-a fost ”fatal”

OFICIAL | O nouă demitere în Superligă! Aflată la un pas de retrogradare, echipa a mai dat afară un antrenor. Ultimul rezultat i-a fost ”fatal”

Superliga

Comentarii

Aflată pe loc de baraj, cu doar patru etape rămase, UTA Arad se află la un pas de retrogradare, iar ultimul rezultat din campionat, înfrângerea cu Chindia Târgovişte, i-a fost ”fatal” tehnicianului Laszlo Balint (44 de ani), care a fost demis oficial de ”textilişti”.

Aflată la al treilea sezon după revenirea în Superligă, UTA Arad a început stagiunea cu obiectivul de a se califica în play-off, dar o încheie cu emoţii în privinţa retrogradării.

Ilie Poenaru s-a aflat pe banca tehnică a echipei în prima parte a acestui sezon, dar a fost demis după doar cinci luni şi înlocuit cu unul dintre predecesorii săi, Laszlo Balint.

O nouă demitere în Superligă

Tehnicianul de 44 de ani a revenit la Arad după o aventură de scurtă durată la Universitatea Craiova, iar obiectivul său era de a salva echipa de la retrogradare.

Deşi a reuşit să ducă echipa în semifinalele Cupei României, aspect remarcat şi de club în comunicatul prin care anunţa despărţirea, povestea din campionat este complet alta.

Balint a preluat echipa de pe penultimul loc, iar, la momentul actual, doar un punct o despartepe UTA de locul nouă din play-out, ocupat de FC Argeş.

Deşi au şanse bune de a se salva la baraj, atât timp cât nu se las întrecuţi de trupa din Trivale, ”textiliştii” au mari emoţii în acest final de sezon, iar conducerea a decis că un şoc este necesar.

Laszlo Balint, dat afară de UTA

Cu doar patru etape rămase şi o semifinală de Cupa României de disputat, UTA Arad a anunţat, oficial, că a ajuns la un acord pentru despărţirea de Laszlo Balint.

În urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament, conducerea clubului împreună cu stafful tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu şi-a dorit acest lucru, însă am ţinut toţi cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înţelegere amiabilă de reziliere. 

Le dorim succes în continuare tuturor, mulţumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!
”, se arată în mesajul postat de UTA Arad.

Momentan, conducerea clubului nu a anunţat cine îi va lua locului tehnicianului de 44 de ani.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare