Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigătoare surpriză a UEFA Youth League, după 5-0 în finală! Două echipe din afara campionatelor de top s-au duelat pentru trofeu

Câştigătoare surpriză a UEFA Youth League, după 5-0 în finală! Două echipe din afara campionatelor de top s-au duelat pentru trofeu

Fotbal

Comentarii

Actuala ediţie a UEFA Youth League a fost una plină de surprize. AZ Alkmaar şi Hajduk Split au ajuns să se dueleze în finală, iar batavii au fost cei care au pus mâinile pe trofeu, după ce s-au impus cu 5-0.

Câştigătoare surpriză a UEFA Youth League, după 5-0 în finală

Formaţia AZ Alkmaar a învins, luni, cu scorul de 5-0, echipa Hajduk Split, şi a câştigat Youth League, competiţie UEFA rezervată echipelor de tineret, pentru prima dată în istoria sa.

Golurile au fost marcate de Jayden Addai (45-penalty), Ernest Poku (70, 76) şi Mexx Meerdink (79 şi 87), ultimul dintre aceştia fiind golgheterul competiţiei, cu nouă goluri marcate, alături de Bilal Mazhar de la Panathinaikos.

Ambele echipe au avut parte de un parcurs incredibil până în finală, reuşind să elimine câteva dintre cele mai bine cotate formaţii din întreaga lume.

AZ Alkmaar a trecut mai întâi de Eintracht Frankfurt, apoi de Barcelona şi Real Madrid, în runde consecutive, înainte de a o elimina pe Sporting Lisabona şi semifinale.

De cealaltă parte, Hajduk Split a trecut de Şahtior Doneţk, Manchester City, Borussia Dortmund şi AC Milan pentru a ajunge în ultimul act.

Afla mai multe despre: youth league 

viewscnt
Articole similare