Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafă URIAŞĂ a lui Andrei Coubiş. A îngropat-o pe AC Milan în semifinalele UEFA Youth League

VIDEO | Gafă URIAŞĂ a lui Andrei Coubiş. A îngropat-o pe AC Milan în semifinalele UEFA Youth League

Fotbal

Comentarii

Andrei Coubiş (19 ani) a comis-o decisiv, vineri, în partida pe care echipa sa, AC Milan, a pierdut-o împotriva celor de la Hajduk Split, scor 1-3, în semifinalele UEFA Youth League.

Căpitanul celor de la AC Milan a fost titular, însă a făcut un meci mai mult decât modest, împotriva talentaţilor fotbalişti de la Hajduk Split.

Andrei Coubiş a greşit decisiv în semifinalele UEFA Youth League

În minutul 76 al partidei, într-un moment în care AC Milan era condusă cu 2-0 şi căuta cu disperare drumul către poarta adversă, Andrei Coubiş a încercat o pasă scurtă, însă un adversar, Simun Hrgovic, l-a ghicit bine, i-a furat balonul, a inaintat spre poartă şi a marcat printre picioarele portarului. 3-0 pentru Hajduk Split, iar meciul era ncheiat.

VIDEO: Greşeala lui Andrei Coubiş

Într-un final, Hajduk Split s-a impus cu 3-1 şi s-a calificat în finala UEFA Youth League, într-un sezon în care le-a eliminat pe Manchester City - în optimi, Borussia Dortmund - sferturi şi AC Milan - semifinale.

  • Este prima echipă din Croaţia care se califică în finala UEFA Youth League.

În ultimul act, Hajduk Split va juca împotriva olandezilor de la AZ Alkmaar, care au trecut de Sporting Lisabona în semifinale, după loviturile de la 11 metri.

  • Finala este programată pe 24 aprilie, la Geneva.

Afla mai multe despre: andrei coubismilan hajdukyouth league 

viewscnt
Articole similare