Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza din Rapid - FCSB care l-a scos din sărite pe fost idol în Giuleşti: ”Mi-am pus mâinile în cap! Nu credeam că e posibil aşa ceva” | EXCLUSIV

Faza din Rapid - FCSB care l-a scos din sărite pe fost idol în Giuleşti: ”Mi-am pus mâinile în cap! Nu credeam că e posibil aşa ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a fost marea învingătoare pe teren după derby-ul cu FCSB, unul care a provocat daune fără precedent în cadrul clubului roş-albastru. Viorel Moldovan, fost jucător al alb-vişiniilor, a analizat prestaţia celor două rivale şi a făcut o dezvăluire incredibilă la faza deja celebră cu faultul lui Răzvan Onea.

Rapid a câştigat cu mari emoţii derby-ul cu FCSB, scor 1-0, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Duelul din Giuleşti a fost urmat de reacţii acide, vehemente din partea celor de la FCSB, care au acuzat maniera de arbitraj a centralului Horaţiu Feşnic la centru şi a lui Rareş Vidican, aflat în camera VAR.

Cei mai vocali au fost Gigi Becali şi Mihai Stoica, dar a venit şi replica lui Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Faza din Rapid - FCSB care l-a scos din sărite pe Viorel Moldovan: ”Mi-am pus mâinile în cap!” | EXCLUSIV

La o zi distanţă, Viorel Moldovan s-a arătat de-a dreptul şocat de deciziile arbitrului Horaţiu Feşnic, iar la emisiunea Minutul 91, de la Orange Sport, a dezvăluit că şi-a pus mâinile în cap la intrarea fără scrupule a lui Onea la Coman.

De asemenea, fostul mare internaţional a făcut referiri şi la jocul celor două rivale în derby-ul disputat în Giuleşti.

”A fost o atmosferă senzaţională în Giuleşti, unică, mai ales la un asemenea derby. Poate şi datorită acestei atmosfere create, cred că şi adrenalina la anumiţi jucători a fost foarte înaltă.

În minutul 4 mi-am pus mâinile în cap. Nici nu credeam ca Onea va scăpa doar cu cartonaşul galben la acea intrare, indiferent cum a venit, ce explicaţii s-au dat. A fost o intrare care impunea cartonaşul roşu direct şi deja Rapid începea foarte prost acel joc.

Dar lucrurile au luat o turnură pozitivă. O prima repriză foarte bună făcută de Rapid. A avut această agresivitate, dar nu pozitivă. A fost şi una peste limita regulamentului, negativă.

Rapid a avut atitudine, a început bine, a încercat să surprindă adversarul, a fost decisă în ceea ce făcea. O acţiune foarte bună care se încheie cu gol.

În rest, câteva acţiuni bune şi ale FCSB-ului, ocazii şi pentru ei în prima repriză, dar destul de limitată în exprimare, poate şi din cauza energiei pe care a degajat-o Rapidul încă de la început.

Repriza a doua a fost total diferită, opusă. Am văzut un Rapid în suferinţă. A fost un FCSB care a controlat şi dominat adversarul, şi-a creat foarte multe ocazii de a marca. Nu credeam că nu vor reuşi până la urmă. 

Şansa a fost de partea Rapidului. A fost pusă în dificultate. Au cedat iniţiativa total în favoarea adversarului şi forţat de adversar, care a venit şi a pus o presiune enormă la poarta lui Moldovan (n.r. Horaţiu), care a făcut un meci foarte bun. A fost salvatorul echipei”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

Viorel Moldovan a jucat pe finalul carierei la Rapid, între ianuarie 2006 şi iulie 2007, atunci când s-a retras din activitatea de jucător profesionist.

Afla mai multe despre: rapid fcsboneaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare