Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul afacerist care şi-a anunţat intenţia de a investi la FCSB: ”Cum dracu' să nu mă bag să cumpăr?”

Primul afacerist care şi-a anunţat intenţia de a investi la FCSB: ”Cum dracu' să nu mă bag să cumpăr?”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că l-ar tenta să investească la FCSB dacă Gigi Becali chiar se va ţine de cuvânt şi va vinde echipa.

Gigi Becali a agitat din nou apele în fotbalul românesc după ce a anunţat că se retrage de la FCSB.

Reacţia omului de afaceri a venit ca urmare a arbitrajului lui Horaţiu Feşnic, la derby-ul cu Rapid, pe care FCSB l-a pierdut cu 1-0.

Atunci, Feşnic a tolerat un joc foarte dur din partea jucătorilor lui Adrian Mutu, care au scăpat de două eliminări.

Dumitru Dragomir spune că ar prelua FCSB dacă Gigi Becali se retrage

Eşecul cu 1-0 suferit pe Giuleşti o îndepărtează pe FCSB de titlul de campioană. Cu 5 etape înainte de final, echipa lui Gigi Becali are 5 puncte în minus faţă de liderul Farul Constanţa.

Înfrângerea l-a enervat pe Gigi Becali, care ar înregistra încă un an fără titlu. Drept urmare, nervos, a anunţat că vinde echipa.

Dumitru Dragomir, cel care a investit masiv în imobiliare, spune că s-ar băga şi el acţionar la FCSB dacă Gigi Becali se va ţine de cuvânt.

Fostul preşedinte al LPF susţine că vicecampioana României are un potenţial foarte mare să genereze mulţi bani:

”Cum dracu' să nu mă bag să cumpăr FCSB? E echipă tânără. Dar ştii cum e Gigi, ca şi cu Palatul. Când i-a dat 15 a cerut 20, când i-a dat 20 a cerut 25, ca să nu-l dea.

M-aş băga să cumpăr FCSB cu încă 4-5, aş băga şi eu 3-4 milioane. Aici nu ai cum să pierzi. Într-o săptămână găsesc oameni să o cumpăr cu 25 de milioane, dar nu cu mai mult”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal

Luni, a doua zi după Rapid - FCSB 1-0, Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal, deoarece este foarte dezamăgit de arbitraje.

Ţinta lui Gigi Becali a fost Horaţiu Feşnic, cel care a permis mai multe intrări foarte dure ale rapidiştilor, fără să-i sancţioneze:

”Dacă dă cineva 25 de milioane, eu vând echipa. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF nu va mai exista niciodată”, a spus Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare