Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Regele” Hagi, reverenţe în faţa lui Mihai Neşu: ”Un luptător! Are o putere incredibilă şi e un exemplu pentru noi toţi”

”Regele” Hagi, reverenţe în faţa lui Mihai Neşu: ”Un luptător! Are o putere incredibilă şi e un exemplu pentru noi toţi”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi a condus de pe bancă România All Stars în meciul caritabil cu selecţionata FIFPRO Europe (scor 3-2) de pe Stadionul Arcul de Triumf, a declarat, joi seara, organizată în beneficiul Fundaţiei Mihai Neşu.

În partida la care au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, golurile selecţionatei România All Stars, condusă de pe bancă de antrenorul Gheorghe Hagi, au fost înscrise de Florin Cernat (minutele 9 şi 11) şi Florin Cernat (minutul 60 - penalty), în timp ce pentru FIFPRO Europe au înscris Marios Christodoulou (minutul 33) şi Gigel Bucur (minutul 66).

Gică Hagi, despre Mihai Neşu: ”Un băiat care face lucruri extraordinare”

Partida caritabilă a fost organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) în beneficiul Fundaţiei Mihai Neşu. Evenimentul intitulat Gala Mihai Neşu a avut ca scop strângerea de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie Sfântul Nectarie din Oradea.

Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Neşu. ”Regele” în consideră pe fostul fundaş de la Steaua (actuala FCSB) ca fiind un exemplu de voinţă şi ambiţie, un adevărat luptător în faţa problemelor vieţii.

"Tot ce aţi văzut am făcut pentru Mihai Neşu, el e un luptător, un băiat care face lucruri extraordinare. El are o putere incredibilă şi e un exemplu pentru noi toţi.

Cea mai mare lecţie pe care ne-o dă Mihai Neşu este puterea lui de a lupta. La cât a suferit, după tot ceea ce i s-a întâmplat, el are puterea să mai facă şi pentru ceilalţi. Bravo lui, are toată stima mea. Eu voi încerca mereu să fiu lângă el.

Am venit să petrecem o după-amiază frumoasă la stadion, să vedem un meci frumos, cu foşti mari jucători ai României. Mă bucură că în tribună am văzut mulţi copii care au venit să urmărească acest meci”, a declarat Gică Hagi, conform agerpres.ro.

Afla mai multe despre: haginesu 

viewscnt
Articole similare